FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA

"Vamă": "Steaua se întoarce în comunism" » Gigi: "E un cretin, e bolnav la cap!"

Articol de , , - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Decizia lui Becali de a trimite toată echipa a doua la Urziceni l-a determinat pe Dinu Gheorghe să susţină că " Steaua se întoarce la perioada de dinainte de '89, cînd avea trei-patru echipe".

Steaua şi Rapid se află în luptă directă pentru titlul de campioană şi chiar dacă meciul direct se va disputa peste două luni, ieri s-a produs prima ciocnire. Protagonişti, Dinu Gheorghe şi Gigi Becali. Primul a atacat decizia patronului din Ghencea de a trimite la Urziceni întregul lot de la Steaua II.

"Vi se pare o noutate faptul că a ajuns la Urziceni toată echipa a doua a Stelei?! E o noutate asta în România?! Înainte de '89, Steaua avea trei-patru <sateliţi>, Dinamo la fel, Victoria avea şi ea două... Ne întoarcem la perioada aia. Problema e nu atît meciul direct dintre Urziceni şi Steaua, cît ce poate face Steaua la <indirecte> cu ajutorul Unirii", a declarat Dinu "Vamă", sugerînd că unele formaţii din Liga 1 ar putea oferi puncte Stelei, pe care le-ar recupera în întîlnirea cu trupa lui Bucşaru.

Replica lui Gigi a fost dură: "Să mă scuze Dinu, că e prietenul meu, dar dacă a zis aşa ceva, înseamnă că e bolnav la cap. E un cretin! Eu nu am făcut aranjamente cît timp aveam o echipă şi la Buzău şi fac acum?! E e bolnav de scenarită".

Steliştii fără drept de joc?
Toată tevatura creată în ultimele zile l-a determinat pe Gigi Becali aseară să ia în calcul o altă variantă. "Uite că o să-l anunţ pe Bucşaru că toţi jucătorii Stelei care merg acolo îi împrumut cu o singură condiţie: să nu aibă drept de joc împotriva noastră ca să nu se interpreteze", a spus finanţatorul roş-albaştrilor la GSP TV.

"Lui Mureşan de la CFR nu-i permit să vorbească el despre moralitatea cedării Stelei II la Urziceni! Tocmai el vorbeşte, care a făcut-o pe faţă cu De Sousa la acel meci CFR - Alba Iulia? El le-a cerut unor jucători să piardă, eu nu fac aşa ceva"
Gigi Becali, patron Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
maryoto_steaua
maryoto_steaua  •  10 Septembrie 2010, 04:37

Bai dinule,origofrenule...date-n comunistii ma*-tii...ai probe ma tampi*le?NU.Ai morcovul in c*ur ca Steaua acum chiar are un lot bun si asta o stii...mai tii minte ca in urma cu o luna,doua erai de acord sa lucrezi cu gigi?acum e comunist..marsh zdreanta ordinara

mdlaurentiu
mdlaurentiu  •  03 Septembrie 2010, 18:16

am crezut ca le-am vazut pe toate dar sa scrii(MAMA TE IUBESC DAR MAI MULT IUBESC RAPIDU)!!!!!!!!!!

mmstoica1978
mmstoica1978  •  03 Septembrie 2010, 17:22

ba mustaciosule veziti drak de hulubaria ta ,porumbel indoliat ce esti

Vezi toate comentariile (52)
Comentează