FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - SPORTUL 0-3

VIDEO Au murit frumos » Sportul a cîştigat cu Petrolul, scor 3-0, dar merge în Liga B

Ferfelea a deschis scorul în partida cu Petrolul
Ferfelea a deschis scorul în partida cu Petrolul

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 23:52

"Studenţii" au reuşit surpriza, cîştigînd la Ploieşti în stil de mare echipă. Gazdele continuă în Liga 1, iar Sportul va evolua la matineu din sezonul următor.

După un retur fantastic sub comanda lui Gigi Mulţescu, Opriţa şi compania s-au salvat de la retrogradare şi aseară au dat ultima reprezentaţie din acest sezon cu 12.000 de suporteri fanatici în tribunele lui "Ilie Oană".

Prahovenii, fără golgeterul Hamza, nu au mai fost la fel de incisivi în faţa porţii, în timp ce Sportul a muşcat pe contraatac. Căpitanul Ferfelea a făcut ce a vrut cu Melinte, însă şutul a trecut peste (25). Opt minute mai tîrziu nu a mai greşit cînd a plecat de lîngă Fl. Dumitru şi l-a executat scurt pe Hamutovski. VIDEO

Partea a doua a avut aceleaşi coordonate, trupa lui Isăilă preferînd aceleaşi contre rapide. Şansele mari le-au avut tot "lupii galbeni", Lungu fiind providenţial în două rînduri, dar golul care plutea în aer a venit tot în poarta lui Hamutovski.

Fostul stelist a gafat ca la amatori la şutul lui Lazăr (72 VIDEO). În prelungiri, Nistor a dus scorul la unul de forfait după o execuţie plasată din interiorul careului- VIDEO. Galeria ploieştenilor nu s-a oprit din cîntat nici măcar la 0-3, mulţumind jucătorilor pentru prestaţiile din ultimele jocuri de Liga 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ssb1916
ssb1916  •  22 Mai 2012, 21:08

Felicitari galeriei Petrolului, o galerie superba. Pentru asemenea suporteri, care canta si la 0-3 (e drept, intr-un meci fara importanta) chiar merita sa investesti, si sa tragi sa faci performanta. Daca Sportul nu poate, imi doresc ca Petrolul sa castige titlul si sa mearga in grupele Ligii Campionilor.

ssb1916
ssb1916  •  22 Mai 2012, 21:03

Sincer, nu ma asteptam la acest rezultat. Si nici nu cred ca a fost blat. Blat la ce? la pariuri? Hai sa fim seriosi! Clar, Petrolul a jucat cu gandul la vacanta, iar Sportul a plusat ca sa arate ca de fapt politica lui Siman este sa stea in mediocritate, in liga a doua. Jucatorii Sportului nu mai aveau ce sa arate, eram deja retrogradati. De unde atata inversunare? Simplu: vor sa plece. Si au demonstrat ca Vasile Siman nu merita nici macar daruirea Lupului Singuratic, daramite pe cei 30 de suporteri din peluza Grozavesti sau istoria de 96 de ani a acestui club. Asta este, plecam iar la matineu, sper ca domnul Siman (mai corect spus "tovarasul") sa realizeze ca trebuie sa vanda si

b1b1
b1b1  •  22 Mai 2012, 12:35

David si bujika ati vazut meciul cu sportu? sau vorbiti din auzite . petrolul a avut o linie de 4 fundasi un inchizator ( negru ) 2 mijlocasi centrali (osiako si mustivar) si trei atacanti ( de la dreapta la stanga oprita zerka si neagu) nu va mai luati dupa ce tot scriu astia prin ziare. urmariti meciurile si apoi vorbiti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează