FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-3

VIDEO Ciobi e aproape de demitere după înfrîngerea cu Petrolul » "Săpă" sau Badea

Ion Marin are angajament cu Dinamo pînă la vară, cînd speră să prindă iar un contract în lumea arabă
Ion Marin are angajament cu Dinamo pînă la vară, cînd speră să prindă iar un contract în lumea arabă

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 10:19

Ciobotariu are şanse mici să încheie sezonul la Dinamo. Cele mai la îndemînă variante de înlocuire a tehnicianului dinamovist sînt Ion Marin şi Ionuţ Badea.

O victorie, trei remize şi trei înfrîngeri este bilanţul dezastruos al lui Liviu Ciobotariu la cîrma lui Dinamo de la reluarea campionatului. Jucătorii nu mai au încredere în ei, jocul "cîinilor" este previzibil, lent, lipsit de nerv şi deja titlul reprezintă o pălărie prea mare pentru roş-albi. Înfrîngerea cu Petrolul a dat drumul robinetului de injurii şi apostrofări din peluză.

VIDEO » VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Ruşine să vă fie!", "Plecaţi cu toţii!" şi "Demisia!" au fost scandările preferate ale fanilor, care i-au înjurat şi huiduit pe fotbalişti şi pe antrenori. Din discursul de după meci, nici Ciobotariu nu e încrezător că mai poate rămîne antrenor: "Nu ştiu dacă îmi dau demisia, o să vorbesc cu domnii Badea şi Borcea să vedem ce e de făcut. Nu pot fi bucuros, sînt supărat pe mine şi pe jucători, suporterii sînt şi ei dezamăgiţi. A fost un dezastru!". Apoi, întrebat dacă e posibil să se recurgă la amenzi, Ciobi a răspuns ironic: "Să dăm amenzi? Amenzi din ce, din salarii?!".

Acţionarii au rămas aseară, tîrziu, în şedinţă pentru a discuta despre soarta clubului. Soluţiile cele mai la îndemînă sînt Ionuţ Badea, preferatul şefilor şi al fraţilor Becali, şi Ion Marin, şeful lui Dinamo II. Nici Cornel Ţălnar, scouter al clubului, nu e total lipsit de şanse!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (69)
reddogsv
reddogsv  •  09 Aprilie 2012, 09:14

Pe Platini il avem, il mai luam pe Dino Zoff, I.Cruyff, Maradona, Baresi, Roger Milla, Beckenbauer si pe Mister ca sa aseze apararea ca Napoleon la Waterloo in 1815 si uite asa reconstruim ,,New Dinamo''! Pastram cu o incapatanare demna de paranoia ,,simbolurile''' Munteanu si Danciu, mereu ,,tinerele mari sperante'' Pulhac si Scarla, Grigore,Moti si mai noi Luchin (praf sambata) si avem toate sansele sa jucam in C.L. doar pe Play Station in max 30 ani! Din cauza fratilor bisnitari nu au loc Stanescu (e evident de ce nu joaca niciodata!) si nici Tucudean care a facut singurele faze de atacant veritabil in ultimele 2 meciuri (Rapid si Petrolul)! Vai de c.r.l vostru si de nervii nostrii!

aldo_m
aldo_m  •  08 Aprilie 2012, 18:26

DA sant pt FLORIN MARIN SAU HIZO m-am saturat de FOSTI dinamovisti de-ai nostri

iacobgabriel
iacobgabriel  •  08 Aprilie 2012, 14:07

mare blat. BLAT /BLAT/BLAT . nu se poate asa ceva . urmariti ce fac fundasii lui dinamo la golul 2 al petrolului !

Vezi toate comentariile (69)
Comentează