FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 0-0

VIDEO Duel între răniţi » Rapid a remizat la Chiajna, 0-0, la capătul unei partide fără ocazii

Pe final, Wellington a avut ocazia meciului
Pe final, Wellington a avut ocazia meciului

Articol de - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 23:19

Aflate în zona fierbinte a clasamentului, formaţiile s-au mulţumit cu un punct şi au lăsat un gust amar după prestaţia de ieri seară.

Plecarea lui Ganea aproape a făcut uitat dezastrul de etapa trecută: stadionul ilfovenilor răzbeşte a vişiniu pentru o seară, într-o perioadă delicată pentru Rapid. Dispersaţi în tribune, fanii giuleşteni asigură coloana sonoră şi dau culoare unei prime părţi sărace în ocazii, spre deloc.

Vezi VIDEO!

Centrarile plutesc prin faţa lui Drăghia şi Rîmniceanu, dar inspiraţia lipseşte cu desăvîrşire şi nimeni nu se-ncumetă să modifice tabela pînă la pauză.

Giuleştenii arată că există puls, ritmul se schimbă, semne de presiune din partea Rapidului, dar poarta e de negăsit. Deşi absenţi, ifovenii bifează prima ocazie a partidei prin Neluţ Roşu (67), care şutează violent de la marginea careului, puţin peste poartă.

Pentru ca tot aceştia să o producă şi pe ultima: Welington are o lovitură de cap din 6 metri (79), însă Drăghia parează de lîngă bară. Meciul se stinge încet, amintind discret situaţia celor două formaţii.

4 meciuri la rînd a strîns Rapid fără gol înscris, în campionat şi-n Cupă

"Remiza e echitabilă, dar ne dezavantajează pe amîndouă. Ne-au lipsit jucătorii cu pasa decisivă şi responsabili cu golurile. Sper să-l conving pe Daniel Niculae să vină" (Marian Rada, antrenor Rapid)

"Un suporter inconştient, nu acuz galeria Rapidului, a aruncat cu o banană în teren, lovindu-l pe Wellington. Asta l-a demoralizat pe atacantul nostru. A plîns în vestiar după meci" (Narcis Răducan, preşedinte Concordia)

636286-chiajna-rapid-0-0.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Lovin, ţinta fanilor
Mijlocaşul ilfovenilor, Florin Lovin, a trezit amintiri neplăcute printre rapidişti. Protaganist în celebrul caz "Bricheta" din derby-ul pierdut cu Steaua la "masa verde" în 2008, fotbalistul a fost ţinta preferată a suporterilor giuleşteni, care l-au tratat cu ostilitate pe tot parcursul partidei.

Evacuaţi la pauză
În jur de 20 de suporteri rapidişti au fost evacuaţi de jandarmi chiar după fluierul de final al primei părţi. Aceştia au pornit un conflict cu un grup de fani aflaţi chiar la tribuna oficială. Forţele de ordine au intervenit rapid, reuşind să calmeze spiritele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cipet
cipet  •  04 Octombrie 2014, 18:12

narcis, spune drept daca tu ai vazut cu ochii tai ca cineva ar fi aruncat cu o banana in Wellington ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close