FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PANDURII 0-2

VIDEO După 100 de zile fără victorie, Pandurii lui Petre Grigoraş au reuşit să cîştige în Liga 1, 2-0 cu Gaz Metan: "A venit şi timpul nostru!"

Articol de - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 22:53

Gorjenii şi-au trecut în cont aseară prima victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, după ce acumulaseră numai 3 puncte în primele 5 runde.
Chiar dacă Ciprian Petre l-a încercat pe Stanca (34), Buleică a făcut show şi-a deschis scorul după un contraatac fulger. A tras cu sînge rece direct în vinclu (35), fără şanse pentru Pleşca: 0-1! Ocazii au mai fost destule, de ambele părţi, dar nu s-au fructificat. În final, Valentin Creţu a încercat un baraj al balonului ca la volei, iar Matulevicius a făcut 0-2 de la punctul cu var (87).

Click aici pentru VIDEO!

În faţa microfonului Look TV, Grigoraş era pentru prima oară fericit, după multe luni triste: "Nu am făcut chiar un meci strălucit. Am avut un început ezitant, însă mă bucur că am marcat şi am controlat bine partida. E extrem de importantă această victorie pentru noi pentru că altfel eram într-o situaţie foarte delicată. Nu ştiu dacă puteam să fiu demis, asta e o problemă pe care doar cei din conducere o pot discuta. A venit şi timpul nostru să cîştigăm şi sînt foarte fericit!".

Pentru Pandurii urmează două derby-uri, cu Petrolul şi cu Astra, în vreme ce Gazul merge în Ghencea, apoi joacă la Mediaş cu Viitorul.


"Ambele echipe au jucat foarte slab. Pandurii nu au avut nimic în afară de goluri! Din păcate, noi am fost fără ritm, fără presiune, fără nimic. Este un moment destul de dificil pentru noi, dar am încredere că ne putem reveni"
Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:58
Postat de imperiaion pe 30 August 2014, 11:07

Pandurii au avut 100 de zile fara victorie dar pe noi ne paste 5 ani fara Liga1 la RDS.

ne uitam pe net..) tu l-ai platit luna asta ?/..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:04
Postat de imperiaion pe 30 August 2014, 11:07

Pandurii au avut 100 de zile fara victorie dar pe noi ne paste 5 ani fara Liga1 la RDS.

deja 2 luni au trecut..) nu mai e mult.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:03
Postat de ortega pe 30 August 2014, 13:14

Horobo , mori ynfecție , cu jaful tău de echipă cu tot ...

..))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează