FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CHIAJNA 1-1

VIDEO Inspiraţie şi nemulţumire » Petre Grigoraş şi Marius Şumudică au mutat norocos, dar s-au ales cu un singur punct

Serediuc a deschis scorul cu o execuție de mare fotbalist
Serediuc a deschis scorul cu o execuție de mare fotbalist

Articol de - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 22:15

Grigoraş şi Şumudică au avut fler, aseară, doi jucători introduşi pe parcurs, Shamsin şi Serediuc, înscriind imediat. Doar că remiza n-a adus satisfacţie în nici o tabără.

Pandurii şi Concordia sînt două echipe care practică fotbalul. Nu plictisesc. Drept dovadă că etapa a fost încheiată de un meci plăcut ochiului, pentru spectatori, probabil nerecomandat inimilor celor doi tehnicieni.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

În afara golurilor - ce inspiraţie pentru Grig, respectiv Şumi! -, în care cei abia introduşi pe gazon, Shamsin şi Serediuc, au desenat două reuşite rafinate, au mai existat ocazii mari ce-ar fi putut înclina balanţa către una dintre formaţii.

Momcilovici (17) a reluat cu capul, puţin pe lîngă poartă. Welington, în afara ocaziei monumentale irosite în minutul 37, a mai avut două oportunităţi, "cap", a prins Gliwa, apoi, şut slab pe jos. Roman II (59) l-a luat la ţintă pe Matache.

Atacantul Pandurilor (84) a trimis şi el mingea în poarta ilfovenilor, dar s-a ridicat ofsaid de la margine. Gazdele au cerut şi penalty, henţ al lui Boldrin la şutul lui Shamsin, dar reluările TV nu pot edifica dacă fotbalistul ilfovenilor era sau nu pe linia careului de 16 metri.

Shamsin (86) l-a mai evidenţiat o dată pe Matache în urma unei lovituri libere. S-a încheiat remiză, una care nu i-a mulţumit pe antrenori.

5 meciuri fără eşec are Şumudică în faţa lui Grigoraş, adică 3 remize şi două victorii

"Pentru noi, rezultatul este ca un eşec. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe şuturi spre şi pe poartă. După jocul prestat, ar fi trebuit să avem 6-7 puncte în plus în clasament. Situaţia noastră este uşor dramatică" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Sîntem într-un vîrf de formă, jucăm fotbal, doar neşansa a făcut să nu plecăm cu 3 puncte de la Tîrgu Jiu. Avem potenţial. Arbitrajul bun, imparţial" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"Noi ne gîndeam că vom fi mai sus în clasament, la începutul sezonului, de aceea trebuie să punem osul la treabă să ducem Pandurii mai sus" (Paul Anton, mijlocaş Pandurii)

640318-pandurii-chiajna-1-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează