FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Laurette Nogo, rivala din impresariat a Anamariei Prodan, nu mai crede în Dan Alexa: „Nu va mai avea o carieră de antrenor după pumnul primit”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 11:45

Impresarul Laurette Nogo a comentat la GSP Live bătaia aplicată de Anamaria Prodan antrenorului Dan Alexa. Aceasta consideră că tehnicianul Astrei nu-și va mai putea recăpăta respectul în vestiar.

 

Personal, nu cred că Alexa mai poate avea o carieră de antrenor. Sunt două părți de explicat. Ok, a primit de la o femeie o palmă, dar pică prost în fața vestiarului, fiind considerat o persoană slabă.

De partea cealaltă, îl respect foarte mult că n-a dat înapoi. Mulți bărbați preferă să dea înapoi decât să fie slabi în fața cuiva. E bine că nu s-a întâmplat să-i dea replica”, a declarat Laurette Nogo la GSP Live.

Vezi AICI imaginile cu lovitura primită de Alexa

Vezi și:VIDEO GSP Live // Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
1013850201981154
Mircea Gabriel  •  18 Iulie 2019, 21:50

Nu trebuia sa permita sa se ajunga aici, niciodata! Din pacate i-a distrus cariera. Indiferent daca facea performanta sau nu, isi alesese drumul asta in viata.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  18 Iulie 2019, 17:45

alexa nu ar fi avut oferta nici din liga a3-a daca nu era amantul anei. are 3 retrogradari la activ cu loturi decente. E printre cei mai slabi antrenori din Romania. Dar ana si alexa sunt combinati de cativa ani.

120862539202459
Senin Taragone Tufeanu  •  19 Iulie 2019, 22:22

Eu cred ca am asistat la un scenariu, individa nu mai suporta sa nu fie comentata "ca lumea" in presa de scandal; Dan Alexa nu este masculul care sa nu-i fi mingiiat maxilarul de jos pina la dislocate, daca n_ar fi fost inteles! Ar fi interesant de aflat cu ce s-a ales (?) Cit despre faptul ca nu va fi respectat fiindca a luat o palma de la o femeie, as vrea sa-l vad si eu pe acel fotbalist care ar face-o, daca are sau nu curajul sa mai zica a doua oara ceva referit or la "slabiciunea" lui Dan.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează