FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Mai ajunge Chipciu la Steaua? Dragomir îl contrazice pe Gigi, iar Sporting scoate pe piaţă noi acte

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2011 13:19

Mutarea lui Chipciu de la Braşov la Steaua a stîrnit o adevărată controversă. Sporting Piteşti susţine că deţine 50% din drepturile jucătorului şi că un eventual transfer ar trebui aprobat şi de cei de acolo. Acesta ar fi motivul pentru care Liga nu ar fi oficializat trecerea tînărului mijlocaş la Steaua, fapt care l-a enervat la culme pe Gigi Becali.

VEZI mai jos VIDEO cu interveţia lui Becali la GSP TV

"Nu am nici o teamă, băiatul a semnat cinci ani cu Steaua, la revedere! Dar văd că iar se fac măgării acolo. Un caz similar a fost cu şcoala Gică Popescu în cazul Sburlea. Au zis să fie şi el la negocieri, dar nu era obligatoriu. Şi-au luat procentele din transferul de la Braşov la Rapid şi gata!", a declarat stelistl la GSP TV.

Cei de la Sporting însă sînt la fel de siguri că tranferul nu poate fi făcut fără acordul lor. Vezi mai jos actele pe care piteştenii se bazează, din care reiese că ei şi Braşov au fiecare 50 la sută şi că la un transfer clubul lui Neculae trebuie să recupereze întîi 70.000 de euro. "Nu poti vine ceva din care deţii doar jumătate fără acordul celuilalt. Daca aveau 51 la sută, poate", susţin cei de la Sporting. VEZI MAI JOS ACTELE dintre cele două cluburi.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a negat acuzele lansate de Gigi Becali, conform cărora el ar fi influenţat de Nicolae Badea să blocheze transferul lui Chipciu:

"Nu am nici o treabă cu ce vorbesc Gigi şi Badea. Cînd nu îi merg treburile lui Gigi, el dă vina pe mine. Aseară am aflat şi eu de conflict, nu ştiam nimic. Nu mă amestec eu în această treabă, pentru că nu e problema mea. Noi deschidem Liga pe 27 sau 28 decembrie. Oricum, pînă la rezolvarea unui eventual litigiu, Chipciu poate să joace liniştit la noua lui echipă", a spus Dragomir în direct la Sport Cafe, pe GSP TV.

Da click pe acte pentru a le citi

432362-act-aditional-chipciu-mihaita-alexandru2.jpg432363-notificare2.jpg432366-11.jpg432367-12.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (108)
iulian_luk
iulian_luk  •  24 Decembrie 2011, 17:04
Postat de paparazzi74 pe 24 Decembrie 2011, 09:38

Tot caut semnatura jucatorului si nu prea o vad . Poate o gasiti voi !!!!!!!!

... esti precum Bula in celebrele bancuri (...).Deoarece nu a fost gasit foarfecele pentru a taia pamblica de inaugurare a unei cladiri, s-a purces la demolarea acesteia. ??!! Daca cei de la Sporting P. au persoane care stiu cum sa intocmeasca un contract, este meritul lor, "trag cu casa". Steaua, daca doreste jucatori de la echipele "mici din provincie" (cum le place sa lor sa spuna) sa plateasca. Sa plateasca si lenjeria de pat a parintilor care l-au conceput pe jucator, daca nu sa-si creasca proprii jucatori

paparazzi74
paparazzi74  •  24 Decembrie 2011, 09:38

Tot caut semnatura jucatorului si nu prea o vad . Poate o gasiti voi !!!!!!!!

ovic
ovic  •  23 Decembrie 2011, 20:53
Postat de grogar pe 23 Decembrie 2011, 18:22

asta in cazul cand clubul care vinde jucatorul este si propietarul acestuia ! ....dar can are numai 50% din el nu cred ca mai e valabil acest artico sau tre sa fie prezenti ambi copropietari.......e ca si cum am avea amandoi o masina in copropietate ...nici tu nu poti vinde fara mine nici eu fara tine ........aici intervine magaria brasovului care vrea sa scoata din ecuatie sporting pitesti si sa vanda fara acordul lor

obligativitatea prezentei ambelor parti nu implica si necesitatea acordului ambelor parti. asta daca vorbim aceeasi limba romana. iar in actul aditional se specifica necesitatea prezentei, chestie pe care am mai explicat-o de 3 ori in cursul zilei. prezenta o vad necesara pentru a putea fi de fata la negocierea pretului, din care Sporting are dreptul la 50%. acesta fiind singurul drept care reiese din citirea actelor, Sporting are dreptul la bani, nicidecum la decizia privind transferul jucatorului. Cititi, cititi si iar cititi ... actele!

Vezi toate comentariile (108)
Comentează