FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VIITORUL 3-1

VIDEO Victorie cu repetiţie » După Steaua, Braşovul a învins şi Viitorul cu 3-1

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 22:46

Ca şi în urmă cu 5 zile, cînd au bătut-o pe Steaua, "stegarii" i-au învins şi pe constănţeni cu acelaşi scor, 3-1


După ce baţi Steaua cu 3-1 acasă, un meci cu Viitorul nu te poate speria prea mult. Cu toate acestea, braşovenii au tremurat serios aseară. Adversarii au arătat încă din minutul 3, cînd şutul lui Alibec a trecut de puţin pe lîngă bară, că n-au venit în excursie sub Tîmpa.
Elevii lui Szabo s-au încălzit mai greu, iar cînd au făcut-o, Batin (9), Viveiros (17) şi Popa (20) n-au avut inspiraţie în faţa lui Buzbuchi. La 32 de ani, Dică nu mai poate să se ducă el, dar l-a lăsat pe Chiţu singur cu Mutu şi Viitorul a deschis scorul în minutul 24: 0-1! Batin şi-a mai trecut în cont o ocazie irosită (29) înainte ca Mateiu să egaleze (32) cu un şut precum cel al lui Hagi cu Elveţia, la Mondialul din 1994: 1-1! Două minute mai tîrziu, mijlocaşul gazdelor putea să aducă Braşovul în avantaj, însă Buzbuchi s-a opus.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Repriza secundă a început cu un forcing al dobrogenilor, dar Benzar, în două rînduri (48, 50), nu l-a putut învinge pe Mutu. La poarta cealaltă, Mladen l-a faultat stupid în careu pe Batin şi veteranul Buga a executat calm penalty-ul (54): 2-1! Puştii lui Hagi puteau egala dacă acelaşi Chiţu n-ar fi trimis slab cu capul centrarea lui Dică (73).

Cei care au mai înscris au fost tot ardelenii. Păun a fructificat în prelungiri excelenta pasă a lui Buga şi tabela a arătat 3-1, adică exact acelaşi scor înregistrat şi runda trecută, împotriva Stelei.


S-a enervat "Regele"
După fluierul final, Gheorghe Hagi, supărat de evoluţia Viitorului, a coborît de la tribuna oficială şi a mers la vestiar pentru a discuta cu jucătorii lui. Fostul mare fotbalist român era negru de supărare şi a ţipat la constănţeni imediat ce a deschis uşa. Hagi a stat înăuntru timp de aproximativ 45 de minute şi a părăsit stadionul extrem de nervos. "Nu i-am certat, doar le-am reproşat una, alta. Pînă la urmă, punctele acumulate toamna asta tot ei le-au făcut. A fost o analiză la finalul turului", a spus Gică. Partida de aseară a fost prima din retur!

"Ne-am temut să nu apară o lipsă de concentrare după victoria cu Steaua, dar ne-am revenit după ce ne-am văzut conduşi. Urmează meciul de la Severin, trei victorii consecutive ar fi ceva extraordinar"
Georgian Păun, atacant FC Braşov

"Nu există nici un secret pentru care echipa n-a pierdut sub comanda mea. Am nişte băieţi formidabili. Eu nu fac decît să le explic ce vreau de la ei"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
qzoom
qzoom  •  02 Decembrie 2012, 12:01

Cand ii bati pe aia care alearga dupa cel mai penibil titlu ,ce mai poti zice ? Inspiratie, asa ii zice mai nou la un blat ordinar !Daca stan, nu are rautati cu stiaua, cum sa nu castige umflatii prese-i ? ? ? Moral pt el? Nici ei nu cred vrajeala asta, le tremura chilotii de frica...scor corect: Copenhaga-stiaua 4-1 !.

sek.91
sek.91  •  02 Decembrie 2012, 09:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Corect :) Hai Steagu !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează