FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - FC BOTOȘANI

VIDEO Victorie pentru play-off! Sub bagheta lui Mutu, ASA câștigă cu Botoșani, scor 1-0 și termină pe locul 6

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 17:02

ASA Târgu Mureș a câștigat meciul cu FC Botoșani din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat de George Țucudean, în minutul 14, cu o execuție frumoasă.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

În acest meci formația gazdă a fost aranjată în teren de Adrian Mutu, care surprinzător, s-a lăsat singur pe bancă. Mutu antrenorul l-a sacrificat pe Mutu jucătorul. "Briliantul" nu și-a dat nici un minut de joc în acest meci și ratează astfel încă o șansă de a-l impresiona pe Iordănescu. 

Grație acestui rezultat ASA a reușit să o depășească pe CSMS Iași și să ocupe ultimul loc de play-off cu 38 de puncte. Moldovenii erau obligați să învingă Steaua.

Botoșani are 26 de puncte și va juca în play-out, unde va avea mari emoții privind retrogradarea.

Echipele de start:

ASA: Stăncioiu - Matei, M. Constantin, Gonzales, Pârvulescu - Mureșan, Voiculeț - Jazvici, Brandan, Dedov - Țucudean

Botoșani: Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, S. Popovici - Vaşvari, Cucu - Martinus, Cabrera, Fülöp - Matulevičius

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
jim_raynor
jim_raynor  •  28 Februarie 2016, 00:41

ce-i drept, frumos golul lui tucudean...

para.para
para.para  •  28 Februarie 2016, 00:39

Inca o dovada a "profesionalismului" absolut al fecesepistilor angajati la ghesepe: in caseta tehnica a meciului e trecuta FCM Tg. Mures, ce mai conteaza pentru popor ca echipa se numeste oficial si de ceva timp, ASA. Mai e nevoie de o dovada? Iat-o: meciul de azi s-a jucat la Tg. Mures, iar fecesepistii angajati la ghesepe n-au pus si ei o poza de azi, facuta macar cu telefonul mobil la ecranul televizorului, in schimb au pus poza de la Botosani. Va pasa, va pasa, de banii lui jiji, poate prea mult.

1745flo
1745flo  •  27 Februarie 2016, 22:32
Postat de HD Sport Live pe 27 Februarie 2016, 20:33

STEAUA - CSMS IASI si ASA TG MURES - BOTOSANI Live Video HD Gratis pe WWW.DIGI-HDSPORT.COM

e fcspeul Gogule, ai auzit? meciul s-a jucat la Pitesti, nu in alta parte! Ce tot visati la steaua? aia nu mai exista, nu mai exista decat clona lui Becali! ATAT!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close