FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 2-1

VOLUNTARI - FCSB 2-1. Eric, deranjat de una dintre întrebările reporterei: „Ai auzit asta de la mine?” » Cum îl apără Mihai Teja

Eric a avut o prestație sclipitoare cu FCSB +29   FOTO
Eric a avut o prestație sclipitoare cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 22:39 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:52

Eric de Oliveira (34 de ani), fotbalistul lui FC Voluntari, a fost deranjat de una dintre întrebările care i-au fost adresate la finalul partidei câștigate de echipa sa cu FCSB, scor 2-1.

  • CONTEXT: Ioan Andone, președintele lui FC Voluntari, a declarat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni că a pus un pariu cu Eric, care i-ar fi făgăduit că va slăbi. „Eric mi-a promis mie, personal, că o să dea 5 kilograme jos. Şi i-am spus că o să-l premiez, o să aibă o primă. Să-l vedeţi atunci pe Eric cum era în tinereţe, fără 5 kilograme”

Întrebat despre progresul acestei încercări, Eric a părut deranjat: „Ai auzit că am promis eu? De la mine? În continuare dacă pot să îmi ajut echipa, să plătească pariul pentru că am obținut 3 puncte”. 

Eric, apărat de Mihai Teja

Eric a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai ilfovenilor în meciul cu FCSB, fiind instrumental în fazele premergătoare ambelor goluri, iar antrenorul Mihai Teja nu a ratat ocazia de a îl elogia. Mai mult, Teja a găsit explicația kilogramelor pe care brazilianul pare că le-ar avea în plus.

„Eric a făcut un joc extraordinar. El este un om foarte important pentru echipa noastră, are tehnică și inteligență, știe foarte bine jocul. El nu are masă grasă, ci o musculatură foarte mare și puternică și probabil de aceea putem spune că este mai gras. Nu este adevărat, este foarte bine, în kilogramele lui, ați văzut că a putut face față unei echipe de Europa League. 

Nu degeaba este golgeterul străin all-time în țara noastră. Un jucător de calitate, sper ca în continuare să aibă aceleași evoluții”, a declarat Teja la TV Telekom Sport.

+25 FOTO

Clasament Liga 1

Alte știri din Liga 1:

Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club! Ce schimbare se va face săptămâna viitoare

Prima ofertă pentru jucătorul de care Contra vrea să scape de la Dinamo: „Într-un an pleacă într-un campionat tare”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  13 Septembrie 2020, 06:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează