FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo așteptată de rivali în Liga 1! Totuși, este creditată cu șansa a doua cu FC Argeș: „Una e ce mi-aș dori”

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, își dorește ca Dinamo să promoveze: „Fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo în prima ligă”
Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, își dorește ca Dinamo să promoveze: „Fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo în prima ligă”

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 20:25 / Actualizat marti, 23 mai 2023 20:40

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, consideră că și celelalte echipe din Superliga și-ar dori Dinamo înapoi în primul eșalon, inclusiv ploieștenii, dar tot formația din Trivale este favorită în dubla de la baraj

Gloria Buzău - UTA, sâmbătă, și Dinamo - FC Argeș, luni, sunt primele dueluri în barajul de promovare/retrogradare, urmând ca manșa secundă să fie pe 3 iunie.

Un finanțator din fotbalul românesc face pasul în spate: „Mă declar învins de echipele finanțate din bani publici. Am fost striviți!”
PROTEST
Un finanțator din fotbalul românesc face pasul în spate: „Mă declar învins de echipele finanțate din bani publici. Am fost striviți!”

VIDEO. Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, își dorește ca Dinamo să promoveze: „Fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo în prima ligă”

"Câinii" au retrogradat în urmă cu un an, la capătul unei duble similare, cu U Cluj, scor 0-2 și 1-1, tocmai au ratat deunăzi posibilitatea unei promovări directe. În actuala ediție de Liga 2 au promovat direct Poli Iași și Oțelul Galați. Roș-albii își fac speranțe că ar putea da lovitura în dubla cu piteștenii, prima întâlnire fiind prevăzută luni seara, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Claudiu Tudor despre Dinamo: „Rețetă bună de marketing”

Dinamo este așteptată din nou în Liga 1, însă nu este creditată cu prima șansă în dubla de la baraj cu echipa lui Bogdan Vintilă.

Președintele Petrolului Ploiești, Claudiu Tudor, 38 de ani, a declarat într-un interviu acordat GSP.ro că și gruparea sa, una de tradiție în fotbalul românesc și o oponentă a "câinilor roșii", și-ar dori din nou Dinamo pe prima scenă fotbalistică internă.

Președintele unui club din Liga 1: „Mi-a plăcut stilul lui Mihai Stoica, dar la FCSB n-aș putea fi niciodată” » Ar accepta, însă, să meargă la Rapid!
PETROLUL
Președintele unui club din Liga 1: „Mi-a plăcut stilul lui Mihai Stoica, dar la FCSB n-aș putea fi niciodată” » Ar accepta, însă, să meargă la Rapid!

„Sincer, ar trebui ca petrolist să mă intereseze doar echipa mea, dar, dacă mă întrebi, fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo! Are suporteri fanatici și ar fi un duel tare în Liga 1. Un Petrolul - Dinamo, cu un stadion "Ilie Oană" plin, este o rețetă foarte bună de marketing și acel spectacol care ar face bine Ligii 1", a reacționat Claudiu Tudor pentru GSP.ro.

Pe cine vede favorite în dublele de la baraj

Întrebat dacă este de părere că Dinamo va putea promova după dubla de la baraj cu FC Argeș, cel mai tânăr președinte din primul eșalon a fost ferm: „Nu! Nu! Una e ce mi-aș dori... Fotbalistic vorbind nu cred că Dinamo poate trece de FC Argeș, pe care o văd favorită".

Vizavi de celălalt duel de la baraj, Gloria Buzău - UTA, Claudiu Tudor are din nou un punct de vedere fără echivoc: "UTA este favorită certă, la toate capitolele".

„S-au accidentat jucători, iar asta mă preocupă cel mai tare. Sper să-i refacem la baraj. Acum ne așteaptă barajul. Sper să refac echipa până la atunci. Vom vedea ce va fi”
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Situație delicată pentru internaționalul intrat în dizgrația lui Becali » Nu-l mai vrea nimeni!

Ar fi șocul verii: Moruțan e dorit în Superliga! » Mutare imposibilă? Giovanni Becali: „Depinde de Galatasaray”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  23 Mai 2023, 23:23
Postat de boierasul pe 23 Mai 2023, 21:25

Sansa lui Dinamo este antrenorul Argeșului))

Daca ai vrut să fie o ironie, atunci ai cam dat-o. Și la Iași se putea invoca antrenorul principal dar nu a fost cazul. Dinamo chiar își joacă pe bune meciurile. DDB nu are pile la arbitri, bă din contră, deaconu nu e dinamovist ci gigist iar alte echipe nu s-au dat la o parte din fața lui Dinamo, așa cum se întâmplă în liga 1 cu fc10sb când joacă cu Craiovele sau cu Botoșani. Deci q.e.d.

creeperno807
creeperno807  •  23 Mai 2023, 22:37

Si de U Cluj se zicea la fel

concret
concret  •  23 Mai 2023, 22:26
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 23 Mai 2023, 20:38

Corectă părerea. Dinamo pleacă cu șansă a doua prin subțirimea lotului, nu al valorii sau talentului unor fotbaliști unde Dinamo sta chiar foarte bine! Dar aici e vorba și de uzură și oboseală. Vom vedea!

Asa este.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează