FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA DEJ 2-3

FOTO DDB spre „C”! Dinamo, umilită și de Unirea Dej! „Câinii” sunt pe loc de Liga 3

Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej pe teren propriu, scor 2-3 / Sursă foto: Raed Krishan +15   FOTO
Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej pe teren propriu, scor 2-3 / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2022 13:30 / Actualizat duminica, 28 august 2022 00:12

Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej pe teren propriu, scor 2-3, roș-albii ajungând la trei înfrângeri în patru partide în liga secundă. „Câinii” nu-și revin nici în Liga 2 și ocupă locul 17 din 20 de echipe!

Începând din această săptămână, roș-albii au început să fie programați la matineu, în concordanță cu eșalonul în care evoluează. Însă evoluția echipei lui Burcă a adus, mai degrabă, cu cea a unei formații de Liga 3!

Dinamo a mai bifat o pagină neagră în istoria clubului, pierzând „acasă”, la Clinceni, cu Unirea Dej, club care n-a ajuns niciodată pe prima scenă.

„Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”
DINAMO - UNIREA DEJ 2-3
„Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+11 FOTO

Dinamo - Unirea Dej 2-3 » „Câinii” , pe loc de Liga 3!

Echipa lui Ovidiu Burcă s-a prezentat lamentabil și contra Unirii Dej, după ce etapa trecută fusese făcută șah-mat de Viitorul Târgu Jiu. Coșmarul „câinilor” s-a numit Angelo Cocian, jucător care a făcut ce a vrut cu apărarea de circ a lui Dinamo

Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a punctat pentru 1-0 și 2-1, distrându-se, literalmente, cu Bena și Patriche, cei doi fundași centrali ai bucureștenilor. Roș-albii au egalat de două ori (prin dubla lui Alexandru Pop), însă, ce ironie!, victoria oaspeților a fost adusă tot de un Alexandru Pop, omologul din echipa dejenilor, care a transformat un penalty în minutul 77 și a semnat rezultatul final.

Dinamo e la pământ și în Liga 2, clasându-se pe un dezastruos loc 17 după 4 etape.

Dinamo - Unirea Dej 2-3

  • Final de meci la Clinceni. Unirea Dej se impune în fața lui Dinamo, scor 3-2. 
  • min.90: Partida e prelungită cu cinci minute.
  • min.77: GOL Unirea Dej! Dinamoviștii nu reușesc nici de data aceasta să conserve rezultatul de egalitate. Alexandru Pop, coincidență de nume cu omologul din echipa lui Dinamo, îl învinge pe Dujmovic de la punctul cu var, iar Unirea revine în avantaj.
  • min.74: Intervenție imprudentă a lui Răzvan Patriche, iar „centralul” dictează o lovitură de pedeapsă în favoarea oaspeților. Faultul fusese precedat de o altă gafă de cascadorii râsului a lui Bena.
  • min.73: GOL Dinamo! Alexandru Pop reușește „dubla”, după o centrare excelentă venită de la Bordușanu și o reluare imparabilă a vârfului trimis pe teren imediat după pauză.
  • min.69: Meciul e întrerupt pentru o pauză de hidratare.
  • min.58: GOL Unirea Dej! Lovitură de teatru la Clinceni! Doar patru minute au stat roș-albii pe picior de egalitate cu Unirea Dej. Oaspeții preiau din nou conducerea, grație aceluiași Angelo Cocian, care înscrie elegant din 10 metri, fructificând centrarea ideală venită de la Pop. 
  • min.54: GOL Dinamo! Câinii” egalează prin nou-intratul Alexandru Pop, după o uriașă nesincronizare în apărarea Unirii Dej. Dacă până acum avusese o evoluție impecabilă, Răilean are o parte mare de vină la golul „câinilor”.
  • min.51: Ce meci prinde Răilean, goalkeeper-ul oaspeților! Acesta intervine salvator la șutul lui Ahmed Bani din interiorul careului.
  • min.47: Bordușanu șutează de la distanță, departe de țintă. La faza imediat următoare, oaspeții creează pericol în careu la o fază fixă, Dinamo scapă însă cu fața curată.
  • min.46. A început repriza secundă. Burcă face două schimbări, îi trimite în luptă pe Alexandru Pop și Ahmed Bani.
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+11 FOTO
  • Pauză la Clinceni. Oaspeții sunt în avantaj, după reușita lui Angelo Cocian din minutul 31. Revenim peste un sfert de oră!
  • min.45+4: Ultima ocazie a primei reprize, irosită de Patriche, a cărui lovitură de cap se duce mult peste poartă. 
  • min.45: Prima repriză va fi prelungită cu trei minute
  • min.42: Învălmășeală de nedescris în careul oaspeților, Buhăescu „înțeapă” balonul dintr-o „pădure” de picioare, Răilean intervine și evită golul. 
  • min.40: Lazăr șutează în forță pe direcția portarului, Răilean boxează în lateral. 
  • min.36: Apărarea lui Dinamo mai comite o gafă inexplicabilă, „câinii” îndepărtează în ultimul moment pericolul. 
  • min.31: GOL Unirea Dej! Defensiva dinamovistă bâlbâie o minge în propria jumătate, oaspeții recuperează mingea prin Alex Pop, care îl lansează pe Angelo Cocian. Acesta finalizează printr-o execuție imparabilă, la colțul lung. 
  • min.30: Iglesias șutează de la 25 de metri, mingea se duce în peluza dinamovistă din spatețe porții lui Răilean. 
  • min.28: Prima ocazie a oaspeților, Patriche intervine la limită de lângă Alexandru Pop, cel care se afla într-o poziție periculoasă. Reluările arătate de televiziuni au scos la iveală că fundașul dinamovist nu a atins mingea, oaspeții fiind îndreptățiți să ceară penalty.   
  • min.23: „Câinii” domină, dar nu reuşesc să spargă zidul oaspeţilor
  • min.16: Buhăescu e aproape de un gol spectaculos. Atacantul venit de la rivala CSA Steaua primește o minge în zona punctului cu var, nu stă pe gânduri și alege o execuție în viteză, din întoarcere. Balonul se duce puțin pe lângă poarta lui Răilean. 
  • min.13: Cursă îndrăzneață a lui Bordușanu, care driblează doi adversari și ajunge într-o poziție periculoasă. Centrarea acestuia lasă însă de dorit. 
  • min.8: Ocazie importantă ratată de „câini”. Ghezali ia o acțiune pe cont propriu, șutează din interiorul careului, dar Răilean respinge peste bară. Gazdele se mulțumesc doar cu un corner. 
  • min.4: Prima intervenție a lui Filip Dujmovic, noul goalkeeper al lui Dinamo. Bosniacul iese curajos și reține o centrare periculoasă a oaspeților. 
  • min.1: A început duelul dintre Dinamo și Unirea Dej. 
  • Ne pregătim de startul partidei de la Clinceni. Aproximativ 1.000 de spectatori sunt prezenți în acest moment la stadion. 

VIDEO Atmosfera din startul partidei, filmată de reporterii GSP

Dinamo - Unirea Dej, echipe de start

Dinamo: Dujmovic - Moura, Patriche, Bena, Amzăr - Iglesias, Roșu - Bordușanu, Ghezali, Lazăr - Buhăescu
Rezerve: Oncescu - Țone, Dudea, Ionescu, Bani, Giafer, Șerban, Buleică, Pop
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Răilean - Maftei, Pop, Burdeț, Roș - Militaru, Kereki, Adrian Pop - Blaj, Alex Pop, Angelo Cocian
Rezerve: Chindriș - Pop, Chira, Călugăr, Fulga, Vlad, Vomir, Frăsineanu, Greu
Antrenor: Dragoș Militaru 

Arbitru: Valentin Naidin / A1: George Bogdan Duță / A2: Marian Carson 
Stadion: Clinceni Arena (capacitate: 4.500 de locuri)

14 fotbaliștia transferat Dinamo în acest mercato: portarul Dujmovici, fundașii Bena, A. Șerban, mijlocașii Larrucea, Iglesias, Ghezali, N. Roșu, I. Roșu, Gavrilă, V. Lazăr și atacanții Bobea, Țâră, Pop și Buhăescu

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo și-a luat mijlocaș cotat la 400.000 de euro, după startul slab de campionat: „A semnat și intră în programul de pregătire”

Și-a oferit serviciile lui Dinamo, dar a ajuns la Voința Limpeziș: „Sper ca toată lumea să fie mulțumită”

PCH și-a pierdut răbdarea cu Șerdean! Mesaj amenințător: „Vezi că nu știi niciodată ce mișcare pregătesc nebunii!”

Citește și:

Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Nationala
Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Superliga
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Media
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (100)
therealreddog33
therealreddog33  •  29 August 2022, 09:34
Postat de boierasul pe 29 August 2022, 01:51

Amice văd că nu vrei să înțelegi, ca doar cei din Ddb au dat bani clubului, nu au luat. Sunt 14 jucători noi pentru că ceilalți au plecat. Este normal ca echipa să nu funcționeze când ai atâția jucători noi, unii abia au coborât din avion și au intrat titulari. Nu înțeleg de ce ai așteptări așa de mari când știi bine că banii sunt limitați. Cu bani putini nu poți face performanță. Dacă va veni cineva cu bani să investească avem o șansă, deși toți sunt interesați doar de terenuri. Pentru moment nu poți acuza un program care tine Dinamo în viața.

Nu mai scriu tot mesajul, ca oricum nu se posteaza:)). Pe scurt: Dinamo e în moarte clinica. Banii fanilor nu fac decât cât face un furtun de la un tub de oxigen - țin artificial un pacient în viata pentru câteva luni. Ceea ce face DîDîbî / PCH - ei si doar ei, nu fanii dinamovisti, e important sa reții nuanță- este pur amatorism sportiv. Plus ca speculează sentimentele fanilor pentru a face bani, ei știu mai bine ce se întâmplă cu adevărat cu banii aia. Dispar in continuare bani din club, cresc in permanenta datoriile, desi suntem in insolventa. Dinamo va fi din nou Dinamo când va începe curat și fără ca***...pușe, chiar și din liga a 4 a. Acolo se va ajunge intr-un final. Crede-ma, prelungind agonia nu ajungem nicăieri..

therealreddog33
therealreddog33  •  29 August 2022, 08:38
Postat de boierasul pe 29 August 2022, 01:51

Amice văd că nu vrei să înțelegi, ca doar cei din Ddb au dat bani clubului, nu au luat. Sunt 14 jucători noi pentru că ceilalți au plecat. Este normal ca echipa să nu funcționeze când ai atâția jucători noi, unii abia au coborât din avion și au intrat titulari. Nu înțeleg de ce ai așteptări așa de mari când știi bine că banii sunt limitați. Cu bani putini nu poți face performanță. Dacă va veni cineva cu bani să investească avem o șansă, deși toți sunt interesați doar de terenuri. Pentru moment nu poți acuza un program care tine Dinamo în viața.

Sorry dar vorbim de Dinamo nu de Unirea Țăndărei. După ce retrogradezi din liga I un club care nu a retrogradat niciodată, ajungi apoi ciuca bătăilor în divizia B, fără 3 fotbalisti de Doamne ajută (dar cu 40 jucători în lot) - asta se cheamă prostie, nu management. Și ai dreptate cu un singur punct - fanii plătesc pentru Dinamo, nu DîDîbî alias PCH. Nu vezi că ăștia se folosesc de voi? Cum să ajungă 90 000 Euro cât a virat Bucurică ( cu restul de la voi el știe ce face) când tu aduci 14 jucători noi?? Pai aia vin pe nasturi? Și dacă le dai 10.000 euro la semnătura și ramai fără bani. Și sunt sigur ca sumele sunt mai mari, chiar la Liga 2. Sorry dar sunt prea multe nebuloase...

boierasul
boierasul  •  29 August 2022, 01:51
Postat de therealreddog33 pe 28 August 2022, 19:20

Cred ca încet încet incepi sa îmi dai dreptate: problema nu este legată de arbitri, fani, calitatea jucătorilor, Burcă sau mai știu eu ce. Problema e una singură: grupul de la vârful DîDîbî, "borzii" sau cum vrei sa îi numești. S-au transferat deja 14 jucători și suntem ciuca bătăilor și în B. Când o sa pricepi ca asta este fie amatorism pur, fie o idee clară de a băga clubul în faliment?! Nu vezi că "borzii" ăștia ai tăi nu au nici o intenție să o salveze pe Dinamo? Trezeste-te la realitate, până nu e prea târziu...

Amice văd că nu vrei să înțelegi, ca doar cei din Ddb au dat bani clubului, nu au luat. Sunt 14 jucători noi pentru că ceilalți au plecat. Este normal ca echipa să nu funcționeze când ai atâția jucători noi, unii abia au coborât din avion și au intrat titulari. Nu înțeleg de ce ai așteptări așa de mari când știi bine că banii sunt limitați. Cu bani putini nu poți face performanță. Dacă va veni cineva cu bani să investească avem o șansă, deși toți sunt interesați doar de terenuri. Pentru moment nu poți acuza un program care tine Dinamo în viața.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează