FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

„S-a băgat PCH și s-a văzut unde s-a ajuns” » Ionuț Lupescu îi „înțeapă” pe suporteri și vine cu o propunere: „Mi-aș dori să fuzioneze”

Ionuț Lupescu / foto: Arhivă personală
Ionuț Lupescu / foto: Arhivă personală

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 19:39 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 21:15

Întrebat despre problemele fără sfârșit de la Dinamo, clubul unde și-a petrecut tinerețea fotbalistică, Ionuț Lupescu a făcut o retrospectivă a cauzelor care au dus la prăbușirea „câinilor roșii”, aflați acum în subsolul clasamentului din Liga 2. 

Chiar dacă în trecut a cotizat pentru proiectul socios „Doar Dinamo București”, Ionuț Lupescu e dezamăgit de modul în care PCH și DDB au manageriat frâiele clubului în ultimii doi ani. „Kaiserul” pune retrogradarea în liga secundă pe spatele implicării suporterilor și propune o fuziune cu CS Dinamo, clubul Ministerului din Liga 3.

Discurs neiertător al lui Ionuț Lupescu: „Toate țările și-au făcut o strategie... uitați-vă la Ungaria!” » De ce crede că naționala nu are rezultate
FINLANDA - ROMÂNIA
Discurs neiertător al lui Ionuț Lupescu: „Toate țările și-au făcut o strategie... uitați-vă la Ungaria!” » De ce crede că naționala nu are rezultate

Ionuț Lupescu analizează problemele de la Dinamo: „S-a băgat PCH și s-a văzut unde s-a ajuns”

„S-au făcut unele greșeli anul trecut, s-a băgat PCH-ul în administrație și s-a văzut unde s-a ajuns. Problema e că nu s-a învățat nimic și se continuă la fel și în Liga 2. 

De aceea sunt foarte sceptic. Cu opt milioane de euro datorii în Liga 2, nu poți spune că lucrurile sunt roz. Sunt sceptic, chiar dacă domnul Zăvăleanu încearcă să facă tot ce e posibil. Dar e vorba de competența celor din conducere. 

Mă doare, fiindcă acolo am copilărit, dar nu știu care va fi viitorul. Eu sper să nu cădem în aceeași capcană care a fost la Steaua și FCSB. Ar fi bine să se unească alături de Clubul Sportiv, pentru că acolo va fi un stadion nou, care va aparține de M.A.I, respectic Clubul Sportiv. Eu zic că ar fi normal să facă parte din aceeași societate.”, a afirmat „Kaiserul”, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

La noi sunt probleme... sunt unii acționari de 20 de ani acolo și n-au făcut nimic. De asta a ajuns această societate în halul în care a ajuns, a mai fost și problema cu spaniolii și acționarul majoritar care au escrocat acest club. Problemele sunt complicate.

- Ionuț Lupescu

„Câinii” se află în prezent pe locul 16 din Liga 2, ei înregistrând cinci eșecuri în 7 partide oficiale în noul sezon.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Fotbalistul lui Dinamo își încheie cariera la doar 21 de ani. Acuzații nemiloase: „Mi-au stricat viitorul. Îmi dădeau 2.000 de lei pe lună, iar eu cheltuiam 2.500 pe transport”

Manevre la Dinamo! » Răzvan Zăvăleanu, contestat de ochii lumii în instanță de DDB

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
demolarii
demolarii  •  25 Septembrie 2022, 20:00

Este evident că DDB a gresit. Problema e ca DDB s-a plasat pe un loc gol. Nimeni nu si-a asumat sa aduca finante. Cati bani a adus Muresan? Cati bani a cheltuit Mureșan? Cati bani a adus Negoita? Reali , nu facturi? Cati bani a cheltuit Negoita? Cati au adus Dinu, Borcea,Badea, și restul? Cati au cheltuit? Da , DDB nu a fost organizată bine , având mulți leaderi fără experiență și influentabili. Dar unde erau Dinamovisti cu experienta, ca si Lupescu? Singurul care s-a implicat , asumandu-si posibilitatea de a deveni ridicol a fost Rednic. Restul: Prunea , Raducioiu,Stoican au fost doar mâna cu care alte personaje si-au rezolvat problemele......cat despre jucători......vom afla în următorii 20 de ani cat de corecți au fost, cand isi vor face efecte blestemele primite.....ei si impresari lor.

Stars
Stars  •  25 Septembrie 2022, 18:23
Postat de boierasul pe 25 Septembrie 2022, 16:52

Amice mă refer la implicarea Ddb. Pe timpul lui Badea, Borcea & comp nu exista Ddb. Cel mai tare a distrus acest club Cortazero. A fost făcut totul intenționat începând de la vinzarea clubului de către Negoiță, până la îndatorarea lui la maximum.

Fals, datoriile sunt istorice iar Dinamo la venirea lui Zerobarat nu prezenta interes pt nimeni tocmai datorita acestui fapt.....cu sau fara spaniol soarta era aceeasi! Negoita a manarit pt iesirea din insolventa, mai mult nu se putea face ca omul nu era dispus sa aduca bani de acasa, a visat el ca afacerea sa fie pe plus insa era imposibil, spre aducere aminte, pana la Zerobarat toate tunurile erau puse pe el, ulterior au trecut vinovatia pe altul. In acest timp adevaratii autori ai nenorocirii stau ascunsi si nici macar suporterii nu-i trag la raspundere, clasic! Asa era si cu Zamfir vs Copos! Gemernicii mereu fara vreo vina!

boierasul
boierasul  •  25 Septembrie 2022, 16:52
Postat de Stars pe 25 Septembrie 2022, 09:39

Jaful a fost comis de Badea, Borcea, etc.....fara ei nu exista niciun spaniol! Spaniolul e tapul ispasitor spre care toti incearca sa arunce vina, unii din interes sa li se acopere urma, altii din ignoranta, infantilism, etc.

Amice mă refer la implicarea Ddb. Pe timpul lui Badea, Borcea & comp nu exista Ddb. Cel mai tare a distrus acest club Cortazero. A fost făcut totul intenționat începând de la vinzarea clubului de către Negoiță, până la îndatorarea lui la maximum.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează