FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CEAHLĂUL

Câți suporteri au venit în Ghencea, la primul meci după victoria obținută de Steaua în procesul pentru palmares

Roș-albaștrii au jucat cu Ceahlăul în fața unui stadion aproape gol / Sursă foto: Facebook@ Steaua București
Roș-albaștrii au jucat cu Ceahlăul în fața unui stadion aproape gol / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 21:02 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 16:42

CSA Steaua a învins-o pe Ceahlăul Piatra Neamț, joi după-amiaza, în primul meci al etapei a 11-a din liga secundă. „Militarii” s-au impus cu 3-1 și, chiar dacă nu dețin drept de promovare, s-au apropiat la un singur punct de locurile de play-off. 

Suporterii Stelei nu s-au înghesuit la stadion nici pentru această partidă, programată, ce-i drept, la oră complicată - 17:00, în timpul săptămânii, fix vechea nemulțumire a susținătorilor celor de la CSA.

Cu excepția ultrașilor din Peluza Sud, poziționați de data aceasta la inelul superior, pe stadionul din Ghencea a bătut vântul. Au asistat la partida contra nemțenilor, în total, doar 1.033 de spectatori, semn că nici victoria din procesul pentru palmares nu a impulsionat prea tare masa de suporteri steliști.

CSM Slatina - Unirea Slobozia » Victorie cu gol în prelungiri în ultimul duel al etapei 11 din Liga 2
ETAPA 11
CSM Slatina - Unirea Slobozia » Victorie cu gol în prelungiri în ultimul duel al etapei 11 din Liga 2

Chipirliu și David Maftei, decisivi cu Ceahlăul

CSA Steaua a învins-o pe Ceahlăul, scor 3-1, în deschiderea rundei cu numărul 11 din liga secundă. Steaua s-a impus datorită perechii Bogdan Chipirliu - David Maftei. Atacantul a marcat un gol și a pasat decisiv la cele două reușite semnate de apărătorul dreapta. Golul de onoare al oaspeților a purtat semnătura fostului dinamovist Mihai Neicuțescu, la capătul unei acțiuni comice.

„Am avut de suferit. Am întâlnit o echipă care face cinste fotbalului, nu îl păcălește. Ceahlăul e o echipă care îmi place, cu jucători combinativi. Trebuie felicități!

Nu știu dacă e un campionat slab sau echilibrat, toate echipele sunt acolo. Nu mai sunt meciuri multe, trebuie să legăm victoriile. Nu va fi ușor, jucăm joi cu Rapid”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul roș-albaștrilor, la finalul partidei. 

VIDEO Daniel Oprița, moment de fair-play la adresa Ceahlăului: „Trebuie felicitată! Face cinste fotbalului”

Citește și alte știri de actualitate: 

Comandantul CSA îi dă replica lui Talpan, după ce juristul s-a plâns că nu e plătit suficient: „Face parte din cei recompensați!”

Balint, ironic când a fost întrebat de inițiativa lui Pițurcă de a prelua CSA Steaua: „Să fie ceva serios de data asta, că prima oară tot el era implicat”

VIDEO Daniel Oprița, moment de fair-play la adresa rivalei: „Trebuie felicitată! Face cinste fotbalului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
freddy
freddy  •  27 Octombrie 2023, 12:05

Daca va uitati cu atentie, e unul prin tribune care pune un A4 pe fiecare scaun. E catalin_102. Pune palmaresul pe scaune :))))))))

temujin
temujin  •  27 Octombrie 2023, 11:29
Postat de CMDDP pe 27 Octombrie 2023, 08:19

Ce nu spune nimeni este ca timpul a trecut, generatiile s-au schimbat. Un tanar de 20-25 de ani azi a crescut cu FCSB. Nu poti sa-i mai povestesti tu de Piturca, Stoica, Majearu si Lacatus. E ca si cum imi spunea mie cineva de Sames, Marcel Raducanu sau antrenorul Gh Constantin. Cine tine cu dintii de CSA are in jur de 50 de ani acum si ceasul ticaie. Si eu ma indrept spre 50, dar am ales adevarul sportiv. Adevarul juridic ma lasa rece. Si eu am trecut prin anii 90 si stiu nivelul juridic la care se ridicau contractele conerciale, cum au functionat consignatiile nefiscalizate si haosul fiscal din acea perioada in care generatia activa statea la coada la Caritas sau la Fondul Proprietatea. Ce vreau sa spun este ca lupta pentru suporteri e pierduta de CSA pentru ca 1 - nu a existat din 98 pana in 2017, 2- pentru ca au ramas blocati in acelasi mod militarizat, opac si prost. Un mod mult mai nociv decat ceea ce se intampla la "Palat".

O postare pertinenta, fără jigniri (apropo de ce face Catalynn al nu știu catâlea). Aprecierea este modul în care acest user își spune punctul de vedere. Este al lui, are sau nu dreptate asta este o altă poveste. Ce contează că își expune punctul de vedere fără a jigni pe nimeni. Chapeau bas! PS: Ia aminte Cătăline!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Octombrie 2023, 10:14
Postat de istet10 pe 26 Octombrie 2023, 23:40

Ce treaba are ba fcsb cu faptul ca csa nu poate aduna oameni in tribune? Ba, doar daca este prost, gretos si paranoic poate cineva spune asa ceva. Lasa-i pe aia de la fcsb , ca nu va fugaresc aia "fanii"!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează