FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Promovaţi prin surprindere! » Corona şi ACS Poli au ajuns în Liga 1 după ce Damila s-a încurcat la Rîmnicu Vîlcea

Jucătorii Coronei (stînga) şi timişorenii (în dungi) au promovat după înfrîngerea Damilei // Foto: Bogdan Bălaş
Jucătorii Coronei (stînga) şi timişorenii (în dungi) au promovat după înfrîngerea Damilei // Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 03:52

În Seria B2, Corona şi ACS Poli au primit unda verde pentru Liga 1 după ce a treia candidată, Damila Măciuca, a primit golul fatal în minutul 93!

Nimeni nu se gîndea că ziua de ieri poate confirma toate cele patru promovate din liga a doua. Situaţia era neclară în Seria B2, acolo unde, în cazul victoriilor Damilei şi lui ACS Poli, suspansul se prelungea pînă azi, la meciul Coronei. Timişoara s-a încurcat la Baia Mare, 1-1, aşa că totul părea amînat pentru ultima etapă. La CSM Rm. Vîlcea - Damila, 0-0 şi o ploaie torenţială, meci întrerupt în minutul 66!

Promovaţi indirect de un timişorean!
Deşi se hotărîse ca jocul să fie reluat azi, a reînceput după cîteva zeci de minute, fiindcă gazdele au reuşit să evacueze apa de pe teren. La egalul din acel moment, promovată era doar Corona Braşov. Totuşi, în minutul 90+3, Caius Lungu, culmea!, timişorean, a înscris un gol fabulos pentru CSM Rîmnicu Vîlcea şi a facilitat promovarea lui ACS!

3 puncte e diferenţa dintre Măciuca şi ACS Poli, însă timişorenii au avantajul rezultatelor directe, principalul criteriu de departajare după numărul de puncte: 0-0 şi 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
widoqq
widoqq  •  17 Iunie 2013, 16:10

Si daca nu se incurca Damila, Corona si Poli nu promovau!?

gazistu
gazistu  •  31 Mai 2013, 12:41

bravo lor sa vedem daca primesc licenta si indeloinesc criteriile deliga 1

snae13
snae13  •  31 Mai 2013, 10:49
Postat de gemminy55 pe 31 Mai 2013, 08:47

ce titlu aiurea!!!!cine la scris?cum adica,promovati prin surprindere?!dar cine trebuia sa promoveze/maciuca si corona sau maciuca si mai cine>?cred ca ziaristii astia vad altceva decit realitatea!daca corona a promovat pe nedrept e sigur dar,POLI.... a promovat doar prin jocurile din teren,as fi vrut si maciuca sa promoveze ca oricum juca mai frumos decit ciobanii de corona si nu iau favorizat nimeni,uite ca avem in liga 1 2 de brasov 2 de constanta...2de bucuresti...vreo4din moldova....si din vest doar TIMISOARA si CFR CLUJ...

din cite imi aduc aminte ciobanii de la Corona v-au 'incaltat ' la Timisoara!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează