FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Schimbări de geniu făcute de Mirel Rădoi! Vlad Dragomir și Florinel Coman, decisivi pentru un rezultat fantastic

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 20:59

România U21 a trecut de Anglia U21, scor 4-2. „Tricolorii” au deschis scorul în minutul 75, printr-un penalty transformat de George Pușcaș. La acțiune au contribuit cei doi jucători introduși de Mirel Rădoi după pauză, Vlad Dragomir și Florinel Coman.

Vlad Dragomir (20 de ani), intrat de doar două minute în locul lui Dennis Man (21 de ani), a centrat perfect în zona careului de 11 metri advers. Mingea a ajuns Florinel Coman, introdus, iar vârful celor de la FCSB l-a năucit pe Kenny. Arbitrul suedez Andreas Ekberg a dictat lovitură de pedeapsă după ce a consultat sistemul VAR.

George Pușcaș a transformat cu sânge rece și i-a dus pe „tricolori” în avantaj.

Coman, goluri decisive

Florinel Coman a fost omul finalul de meci! În minutul 89, omul pe care Gigi Becali speră să obțină 40 de milioane de euro, a șutat de la peste 25 de metri. Portarul Henderson a gafat, iar România a trecut în avantaj, scor 3-2. Tot atacantul de la FCSB a închis tabela cu un șut magnific de la 20 de metri!

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Momente speciale create de fanii „tricolori”: „Cesena e un colț de București”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  22 Iunie 2019, 16:38

Radoi a demostrat ca poate sa fie un mare antrenor, doar nasul lui cu mintea lui ingusta nu a vazut lucrul asta !! A facut bine ca a plecat rapid de la Fcsb pentru ca altfel s-ar fi compromis total. In ciuda declaratiilor idioate ale lui Becali, evidenta nu poate fi contrazisa, asa ca Man si Ivan pot lua linistit locul pe banca de rezerve, iar Coman si Dragomir sa intre titulari !!

raikkonen79
raikkonen79  •  22 Iunie 2019, 05:07
Postat de observator_federal pe 21 Iunie 2019, 22:27

Who Scored îl "desemnează" din nou pe Dennis Man ca fiind cel mai slab din echipa României (oricum įn progres, 6,5 față de 6,37 în meciul cu Croația). GSPînsă îl va desemna din nou pe Ivan ca fiind cel mai slab ... Bravo Gigi!

E atat de important cine a fost cel mai slab? Au fost cam pe acolo amandoi. Nu as spune ca au jucat foarte slab...doar ca altii s-au evidentiat mai mult. Dupa mine, in primul meci, cel mai slab a fost Manea, pe partea caruia a fost bulevard. Lumea a ramas cu centrarea de la golul 4. Cu Anglia, a cam zburat Gray pe langa el....dar ala e jucator de clasa...alaturi de Foden care a avut grija ca centralii nostri sa nu mai para atat de siguri. Ingrijoratoare mi-a parut diferenta mare ca potential fizic. Au cam trecut prin noi ca prin branza. Ne-a salvat Radu cu paradele iar lui Coman i-a iesit absolut tot...incepand cu penalty-ul obtinut smechereste ( dar corect acordat ). Echipa facuta bine....singura intrebare....Ivan sau Coman. Ivan are calitati...fizic bun...control...dar se cam pierde cand are plasa in fata. Coman e mai instinctiv si are mai mult tupeu. Puscas, are scoala facuta la zi...sange rece...executii...protejeaza bine si scoate multe mingi in spate. Din pacate, e un pic cam greoi....altfel, facea pasul la o echipa mai buna.

antalmihai
antalmihai  •  21 Iunie 2019, 22:47

MAN SI DRAGOMIR 0 BARAT!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează