FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 0-2

Chiricheş îşi face mea culpa: "Sînt dezamăgit de evoluţia mea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2013 00:23

Vlad Chiricheş nu a avut o evoluţie apreciată împotriva Turciei, iar noul căpitan al naţionalei a recunoscut că a jucat mai slab decît de obicei.

"Sînt dezamăgit de evoluţia mea, nu sînt mulţumit de ceea ce s-a întîmplat în seara asta şi pentru că nu am reuşit un rezultat bun.

Cred că ne-a lipsit puţină şansă, sperăm să terminăm pe 2, să ne ajute rezultatele. Nu doar la mijloc am suferit, ci în general. Au stat mult mai bine fizic decît noi", a spus Chiricheş la finalul partidei.

Turcia a învins România şi a revenit cu şanse importante la calificarea pentru Campionatul Mondial.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
liviu_ro02
liviu_ro02  •  11 Septembrie 2013, 14:39

Eu am zis-o de acum 3 luni, Chiriches face maxim de 1 mil. de euro. Nu stiu cum scouteri si antrenori englezi pot da 8.5 mil de euro. pe asa un jucator. Becali isi freaca mainile de prosteala data englezilor cu memorie de peste de acvariu... un alt exemplu din trecut este B. Stancu... o gramada de bani si el e egal cu 0.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  11 Septembrie 2013, 12:59
Postat de plischi pe 11 Septembrie 2013, 07:04

pentru ca sa se oftice stelistii. pentru incultura matale generala, tvr a cumparat drepturile astea fiindca i-a costat putin, dar audienta este asigurata de rapidistii din toata tara. capisci?

nulitatea rapid nu are suporteri ! vreo 50 de mii in toata tara ! Te ratacesti mereu in ganduri... e un teritoriu necunoscut pentru tine. Nu esti asa de idiottt precum vorbeste lumea, esti mult mai idiottt.

adianghelescu
adianghelescu  •  11 Septembrie 2013, 12:54

nu e numai vina ta e si vina asa zisilor ziaristi care te au ridicat in slavi numai sa faca pe plac ciobanului aseara comentatorii meciului nu au vrut sa vada evidenta adica ca ai fost unul dintre cei mai slabi la golul primit era de vina in gandirea comentatorilor brancardierul, masorul echipei, andreea tonciu numai marele chiri nu semanam vant culegem furtuna si apoi chiar credeti ca fifa nu se gandeste si la partea financiara de ce sa vina 50 romanai amarati cind pot veni 50000 de turci asa ca fiti siguri olanda nu se va omora cu firea in meciul cu turcia

Vezi toate comentariile (35)
Comentează