FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Contra, la conferința susținută în Danemarca: "Le-am spus băieților care este misiunea noastră aici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 18:42

Cosmin Contra a susținut azi conferința de presă înaintea meciului de mâine cu Danemarca, ora 19:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

Selecționerul speră ca elevii săi să aibă aceeași atitudine pe care au avut-o și la meciul cu Kazahstan, câștigat, scor 3-1. 

"Trebuie să arătăm aceeași determinare cum am arătat și la meciul cu Kazahstan. Le-am insuflat asta jucătorilor. Nu știu în ce fel putem ajuta Muntenegru, nu ne gândim la asta. Oricum ea trebuie să bată Polonia în meciul ei.

Noi trebuie să demonstrăm că ne putem bate cu Danemarca în momentul de față. Ne-ar ajuta pentru viitor, băieții ar crede mai mult în ei.

Trebuie să ne pregătim de startul Cupei Națiunilor de anul viitor. Le-am zis băieților că formează o echipă bună, un grup bun, pot avea rezultate mari. Putem avea o echipă care să se bată de la egal la egal cu oricine.

Dar ei trebuie să creadă asta, să încercăm să jucăm fotbal rapid, vertical, un fotbal pe care nu l-am văzut în ultimul timp la echipa națională. Să dea la fiecare meci tot ce au mai bun", a zis Cosmin Contra la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  08 Octombrie 2017, 13:41

misiunea ta e sa pleci imediat dupa meciul cu Olanda. procedezi dedicat dinamo ca si daum. stelistii te vor da in gat daca continui. USI!

sexilian
sexilian  •  08 Octombrie 2017, 11:30
Postat de deva1 pe 07 Octombrie 2017, 21:41

sa Asteptam meciul cu Danemarca totusi...,echipa Kazastan e cum suntem noi fata de Polonia.Noi lumea a 4 -a ,pt loc.4 si Kazastan lumea a 6 -a dupa locul 6 din grupa.sa nu Sarim pe Contra dupa o Victorie totusi. Asa cum am zis ca Simona Halep o invinge pe Sarapova Maria si va fii pe loc. 1 Mondial, Asa zic si acum ca Romania invinge Danemarka sau face egal Maine. Suntem pe Val, e buna dispozitie .asta contra a mult....A, si pofta de joc de goluri.Hai Romania!

scuipa-i sa nu-i deochi......

132331260571303
Popa Basca  •  08 Octombrie 2017, 10:52

Contra,da-le lectii de box,ca de fotbal sunt straini!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează