FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin, uite rezumatul! Selecționerul Contra s-a plâns că presa n-a arătat și părțile bune din meciurile României, GSP îi demonstrează contrariul

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 14:51

Cosmin Contra s-a declarat foarte dezamăgit de presa din România, care, după spusele lui, n-ar fi atins anumite subiecte foarte importante legate de meciurile României cu Spania (1-2) și Norvegia (1-1). 

Selecționerul a enumerat lucrurile despre care consideră că nu s-a vorbit în presă și este de părere că jucătorilor ar trebui să li se dea mai multă încredere. 

  • Nu s-a vorbit despre faptul că am jucat cu doi fundași tineri, Rus și Nedelcearu, care au jucat impecabil.
  • Nu s-a vorbit cât de mult au alergat băieții, despre cele 4-5 ocazii pe care le-am avut.
  • Nu s-a vorbit despre repriza a doua cu Spania
  • Nu s-a vorbit despre eforturile FRF de a strânge în tribune 30.000 de copii

GSP.RO a făcut o scurtă recapitulare. Concluzia este că toate subiectele despre care selecționerul s-a plâns că nu ar fi fost abordate și-au găsit loc pe site la momentul respectiv. Cosmine, uite rezumatul!

...despre cuplul de fundași centrali Rus-Nedelcearu:

GSP.ro le-a dat note mari celor doi fundași centrali după jocul cu Norvegia. Rus a primit nota 7, în timp ce Nedelcearu a fost notat cu 6,5. Despre cei doi a vorbit și Dan Alexa, care însă l-a criticat pe fostul jucător de la Sepsi „Nedelcearu a rupt linia și l-a tras după el și pe Rus. Ar fi trebuit să fie blocată centrarea, era o fază statică”. (Detalii AICI)

...despre cât au alergat jucătorii cu Norvegia: 

După meciul cu Norvegia, jucătorul care a alergat cel mai mult și care a fost omul partidei a fost Alexandru Mitriță, cel pe care selecționerul nu-l mai convocase la ultimele două acțiuni ale echipei naționale „din cauza drumului lung din SUA până-n România”. Fotbalistul a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare din caseta tehnică. (Detalii AICI)

Alex Mitriță a arătat o prospețime de invidiat, atât în Feroe, cât și în primele 60-70 de minute cu Norvegia. (Detalii AICI)

...despre repriza a doua cu Spania:

Florin Bratu a sesizat diferențele de joc ale naționalei din prima și a doua repriză: „Cred că în prima repriză am avut ceva probleme. Am jucat cu teamă, n-am ținut de minge. Cred că trebuia să îndrăznim mai mult în prima repriză. Trebuie să rămânem cu această repriză secundă bună și să fim concentrați pentru că nu trebuie să mai pierdem”. (Detalii AICI)

Presa iberică a remarcat și ea jocul bun al „tricolorilor” din repriza secundă: „Faptul că am suferit puțin ne face mai puternici. Am spus înainte de meci că România e o națională eficientă în ultimele minute”. (Detalii AICI)

Adrian Porumboiu a văzut cu ochi bun mitanul secund făcut de români: „Pe mine Spania m-a surprins neplăcut. O echipă așa mare să tragă de timp și să se bucure că bate într-un asemenea mod. Tătărușanu a fost senzațional. A apărat 4-5 goluri ca și făcute”. (Detalii AICI)

...despre copiii prezenți la meci:

Gazeta a fost instituția care a anunțat în exclusivitate că FRF va încerca să aducă copii la meciul cu Norvegia, dar fără a scrie ode la adresa Federației conduse de Răzvan Burleanu. (Detalii AICI)

Subiectul a fost foarte important, mai ales că numărul ridicat de copii prezenți în tribune a reprezentat un record mondial. (Detalii AICI)

Spre surprinderea lui Contra, GSP a scris despre numărul uriaș de copii chiar și în timpul meciului. Înainte ca selecționerul să-l înjure pe Pușcaș, Gazeta evidenția atmosfera senzațională făcută de zecile de mii de puști. (Detalii AICI)

Și Mitriță a rămas impresionat la final de comportamentul copiilor: „Mi-au dat lacrimile de bucurie” (Detalii AICI)

CLASAMENTUL GRUPEI F

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // Cosmin Contra: „Jucătorii mă întreabă: «Mister, chiar așa slabi suntem?»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  22 Octombrie 2019, 19:00

30.000 de copii in tribuna = record mondial. Toate bune si frumoase, dar iubitorii de sport din Romania asteapta in continuare ca "performerii" nostri sa mai doboare si ei un Record Mondial veritabil, pe la atletism, inot, haltere..., sa mai vada echipele nationale pe la turnee finale mondiale...

mario_rdfe
mario_rdfe  •  22 Octombrie 2019, 18:06
Postat de mario_rdfe pe 22 Octombrie 2019, 18:05

***.nu suntem multumiti de contra in totalitate, dar articol asta *** gsp a lovit mereu in selectioneri, daum poate confirma. e clar ca la voi este o campanie anti contra, pe de o parte aveti dreptate..dar felul in care este scris articolul, este unul josnic.." Spre surprinderea lui Contra, GSP a scris despre numărul uriaș de copii chiar și în timpul meciului. Înainte ca selecționerul să-l înjure pe Pușcaș, Gazeta evidenția atmosfera senzațională făcută de zecile de mii de puști. ati omorat lumea cu injuratura aia, usilor de biserica ce sunteti

Daca Contra reuseste totusi sa se califice..voi o sa faceti atac de cord ! la fel cum ati facut cand a eliminat cfr ul pe celtic

mario_rdfe
mario_rdfe  •  22 Octombrie 2019, 18:05

***.nu suntem multumiti de contra in totalitate, dar articol asta *** gsp a lovit mereu in selectioneri, daum poate confirma. e clar ca la voi este o campanie anti contra, pe de o parte aveti dreptate..dar felul in care este scris articolul, este unul josnic.." Spre surprinderea lui Contra, GSP a scris despre numărul uriaș de copii chiar și în timpul meciului. Înainte ca selecționerul să-l înjure pe Pușcaș, Gazeta evidenția atmosfera senzațională făcută de zecile de mii de puști. ati omorat lumea cu injuratura aia, usilor de biserica ce sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează