FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dragomir, replică furtunoasă la ploaia de acuze a selecţionerului: "Halagian l-a scos pe Piţurcă din puşcărie!"

Şeful LPF îşi continuă războiul cu selecţionerul naţionalei.
Şeful LPF îşi continuă războiul cu selecţionerul naţionalei.

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 20:35

Ieri, şeful Ligii a continuat atacurile şi a dezvăluit un episod "pe care mi l-a spus Halagian zilele trecute".

Dragomir l-a ironizat pe selecţioner, "Piţurcă mai bine sugea o fondantă decît să vorbească despre mine", referindu-se la greşeala de exprimare a lui Piţi, "acuze nefondante", apoi a continuat cu o dezvăluire: "Halagian mi-a zis zilele trecute că l-a scos pe Piţurcă din puşcărie. Şi că l-a întrebat ce făcea dacă nu îl scotea, iar Piţurcă i-a răspuns: «Făceam şi eu ca frati-miu, căram buşteni cu maşina»".

"E de la paranoia!"
Mitică a pus apoi la îndoială calităţile de selecţioner ale lui Piţurcă: "Şi portarul meu de la Ligă ştie să aleagă cei mai buni jucători din România. Unii se cred Napoleon, Ştefan cel Mare sau Iisus, alţii se cred Mourinho. E de la paranoia. Calificările lui, fie vorba între noi, au fost întîmplătoare!". Nici finalul discursului n-a fost mai blînd: "Toată viaţa l-am ajutat, dar n-a ştiut să mă respecte. Dacă nu îl luam la Scorniceşti, rămînea la Tîrgu Jiu cu barbugiii lui", a încheiat furios Dragomir.

" Sandu a greşit cînd a întrebat de unde ştie Dragomir salariul lui Piţurcă. Sandu nu ne informează de multe lucruri care ar trebui cunoscute. Nu ni s-a spus că Piţurcă nu are obiectiv calificarea la CM 2014!" (Dumitru Dragomir)

Piţi i-a luat peste picior pe Dragomir şi Dinu, contestatarii săi principali: ”Mitică îndobitoceşte lumea”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
demolarii
demolarii  •  04 Aprilie 2013, 11:49

Oare pe Dragomir in ce conditii l-au scos din puscarie in 1980 de ajuns predesinte la FC OLT si la Victoria. Prima echipa de partid si a doua echipa militiei bucurestene......................

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  04 Aprilie 2013, 11:44
Postat de borat101 pe 04 Aprilie 2013, 10:56

Asta ca sa vedeti cine se cearta intre ei ca pr.o.s.tii, un comunist, un ti.g.an, un puscarias, etc... le mai zic si in fata unul altuia.

amandoi sunt puscariasi,....ce mitica nu a fost la puscarie? sa ne zica,pe el cine la scos?

dan.motru
dan.motru  •  04 Aprilie 2013, 11:39

Craiova a fost sacrificata pe altarul jertfei in numele dreptati pentru a starpi coruptia din liga 1 generata de clanul mafiot becali.Cu UNIV.CRAIOVA,in liga nu puteau desfasura coruptia care Mititelu o protesta si a dezvaluit-o masmediei.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează