FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV GSP.RO » Scandal incredibil la naţională! Mutu şi Tamaş au băut în cantonament, Piţurcă i-a scos din lot

Piţurcă vrea să-i excludă din lot pe Mutu şi pe Tamaş, după ce aceştia au fentat regulile impuse de el
Piţurcă vrea să-i excludă din lot pe Mutu şi pe Tamaş, după ce aceştia au fentat regulile impuse de el

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 20:45

La echipa naţională se întîmplă lucruri absolut incredibile! Mutu şi Tamaş au făcut-o lată astă-noapte în San Marino, iar Piţurcă a decis să nu-i mai folosească diseară, în amicalul care începe la ora 21:30.

 

UPDATE // 20:00 Adrian Mutu a intrat în direct la GSP TV pentru a vorbi despre excluderea sa şi a lui Gabi Tamaş din lotul naţionalei: "Am vorbit cu domnul Piţurcă, dar nu foarte multe. Ne-a spus că n-am respectat programul şi de asta nu jucăm. N-am fost daţi afară de la echipa naţională, am fost anunţaţi că nu jucăm cu San Marino. Din ce ne-a spus nea Piţi, noi nu jucăm meciul acesta. Noi am mai păţit-o cu nea Piţi. Ce credeţi că am făcut? Că am băut? Întrebaţi-l pe nea Piţi. A fost vorba de o întîrziere, iar lui nu-i convine să nu-i respectăm programul şi are dreptate. Ne-am gîndit că fiind un meci foarte uşor o să fie mai relaxat, dar am greşit. Nu am stat să ne certăm pentru că are dreptate. Nu ne-am gîndit că sîntem primii doi căpitani, am crezut că nea Piţi o să fie mai relaxat", a spus Adrian Mutu la GSP TV.

...despre informaţiile că ei ar fi băut alcool: "Cine mă cunoaşte ştie cît beau eu. Nu s-a pus problema să consumăm alcool, nici eu, nici Gabi n-am băut nimic"

UPDATE // 19:30. Piţurcă nu i-a luat pe cei doi petrecăreţi în autocarul care duce echipa la stadion! Nu se ştie încă dacă ei vor rămîne la hotel sau dacă vor ajunge la arenă cu alt mijloc de transport.

 

UPDATE // 19:20 Echipa naţională s-a urcat în autocar şi a plecat în urmă cu cîteva momente spre stadionul din San Marino, din localitatea Serravalle. Cum era de aşteptat după scandalul de azi, Mutu şi Tamaş nu se află printre "tricolori"


UPDATE //
19:00 Adrian Mutu şi Gabi Tamaş nu s-au aflat printre tricolorii care au fost la plimbare în această după-amiază, ci au ieşit separat din hotel, iar Mutu a acceptat să vorbească. "Nu jucăm în această seară. Este o minciună ce a apărut în presa din România, cu băutura, dar e adevărat că am întîrziat la program. Nu marţi seară, ci luni am întîrziat o oră. Ştiam că nea Piţi este foarte strict şi ne aşteptam după ce am greşit să nu jucăm", a declarat, suprinzător, Mutu. Federaţia şi Victor Piţurcă încă nu au avut nici o poziţie oficială.

UPDATE //
17:00 Filmul real al evenimentelor este următorul. Atunci cînd jucătorii s-au suit în autocar pentru a merge la mall, Adrian Mutu s-a aflat printre ei, în timp ce Gabi Tamaş a rămas în hotel. După ce i-a lăsat pe români la complexul comercial, autocarul a făcut cale întoarsă la Grand Hotel Rimini e Residenza, iar în el se afla, surpriză, şi Mutu! La hotel, Mutu şi Tamaş s-au întîlnit şi de acolo au plecat împreună în oraş, revenind în jurul miezului nopţii.

UPDATE //
16:00 Victor Piţurcă evită să dea vreo declaraţie deocamdată, dar l-a mandatat pe ofiţerul de presă Paul Zaharia să-i anunţe pe jurnaliştii aflaţi la Rimini că "dacă FRF nu va trimite un comunicat de presă legat de informaţiile apărute în România despre Mutu şi despre Tamaş pînă la ora meciului, atunci selecţionerul va vorbi despre acest lucru la conferinţa de presă de după joc".

La întîlnirea cu presa pe care selecţionerul a avut-o înainte de plecarea spre Rimini, Piţurcă a declarat că "cine vrea să meargă la restaurant trebuie să ştie că riscă excluderea. Şi aşa stăm foarte puţin timp împreună, nu voi accepta astfel de greşeli".

UPDATE //
15:30 Cei doi fotbalişti neagă că ar fi fost pedepsiţi de Victor Piţurcă şi nu vor fi folosiţi în meciul de diseară. Întrebat dacă a fost scos din lot, Tamaş a reacţionat: "Nu mă vezi în tricoul echipei naţionale? De ce mă întrebi aşa ceva?", în timp ce Adrian Mutu neagă că ar fi făcut ceva care să-i atragă vreo pedeapsă din partea selecţionerului: "Nu este nimic adevărat din ce aţi scris legat de acest subiect".

UPDATE //
15:00 Mutu şi Tamaş au coborît la masă împreună cu restul jucătorilor, în restaurantul hotelului din Rimini unde este cazată echipa naţională a României


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

EXCLUSIV GSP.RO, ora 14:40

Sursele gsp au dezvăluit că cei Mutu şi Tamaş ar fi fentat regulile impuse de Piţurcă şi au petrecut cu alcool!

Aseară, antrenorul le-a dat voie tuturor jucătorilor să se relaxeze o oră şi jumătate într-un mall. Informaţiile gsp.ro spun că Mutu şi Tamaş n-au mers cu echipa, ci au plănuit o escapadă: "Ei s-au întors mai tîrziu la hotel, dînd semne evidente că au exagerat cu alcoolul!".

Piţurcă a fost pus în temă de colaboratorii săi şi a vrut să-i trimită imediat acasă pe cei doi petrecăreţi! Mutu şi Tamaş sînt încă în San Marino, dar nu vor juca în amicalul de diseară!

RĂMÎI PE GSP.RO PENTRU AMĂNUNTE!


Alte episoade scandaloase la echipa naţională:

- În 2006, în urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de Victor Piţurcă. Mutu a petrecut chiar în timpul cantonamentului, în mai multe seri la rînd, în timp ce restul colegilor convocaţi erau demult la somn. Mutu chefuia pînă în zori cu femei, într-o atmosferă bahică şi nori de fum. Citeşte aici amănunte

- Gabi Tamaş a ratat turneul naţionalei din America de Sud din cauza unei beţii întinse pînă dimineaţă. Victor Piţurcă a anunţat că la o a doua abatere îl va exclude definitiv pe fundaş din lotul naţionalei. Citeşte aici amănunte

 

Alte scandaluri provocate de Adrian Mutu:

- Ianuarie 2010. Cazul Sibutramina. A fost suspendat 9 luni după ce a fost depistat pozitiv de două ori, la interval de 10 zile, cu aceeaşi substanţă, sibutramină. Fiorentina a solicitat Ligii italiene să nu-i plătească lui Mutu salariul pe perioada suspendării, cazul fiind încă pe rol.

- Octombrie 2010, Mutu a bătut un ospătar într-un club dun Florenţa, pe care l-a băgat în spital. Citeşte aici amănunte

- Octombrie 2009, după meciul pierdut de naţionala României, 0-5  în Serbia, Mutu a petrecut cu nişte interlopi în Novi Sad. Răzvan Lucescu a anunţat că nu-l mai convoacă după ce a aflat că "tricolorul" a fost la o petrecere, la Novi Sad, organizată de controversatul patron al Vojvodinei, Ratko Buturovici.

- Octombrie 2004. Cocaină la Chelsea. Mutu a fost suspendat 7 luni de FA după de a fost depistat dopat pentru consum de cocaină, în urma unui control comandat de Chelsea. Mutu este şi astăzi în proces cu clubul londonez, care îi solicită despăgubiri de 17 milioane de euro.

- Septembrie 2004. Episodul Flora. Înaintea meciului România - Macedonia 2-1, disputat la Craiova, în preliminariile CM 2006, Mutu a fugit din cantonament împreună cu alţi "tricolori" şi au petrecut noaptea într-un club de strip-tease din Bănie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (191)
ovidiu105
ovidiu105  •  11 August 2011, 03:03

a fost premeditat, e clar ca nu aveau nici un interes sa joace cu san marino si au gasit ceva sa fie exclusi. la ce nu s-au gandit sunt consecintele care s-ar putea sa fie mai grave decat se asteptau ei.

voicu_razvan
voicu_razvan  •  11 August 2011, 01:35

jeguri de oameni infecti afra cu toti betiviii de la nationala daia nu jucam nimic ca acceptam asta la toti mutu sa plece de la nationala sa nu mai vina ca n face de ras si asa suntem noi de ras betiv numai belele a facut

tardelli
tardelli  •  11 August 2011, 00:40

pana la urma am jucat cu cea mai slba echipa din lume probabil... Se face prea mare circ.Iar fara cei doi vom fi si mai slabi decat suntem. Locul 100 in top FIFA,pazea ca VENIM !!![acum suntem cam pe loc 54..in cadere libera]

Vezi toate comentariile (191)
Comentează