FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / VIDEO Cornel Dinu dă de pământ cu șefii FRF și face analiza semifinalei: „În repriza a doua Hagi n-a existat”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 22:32

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Cornel Dinu intervenit la GSP Live și a făcut analiza semifinalei pierdute la EURO 2019 de România U21 în fața Germania U21, scor 2-4, și a dat de pământ cu conducerea FRF.

 

„Soarele nu ne-a fost niciodată un avantaj decisiv începând cu 1946 când s-a votat Soarele și s-a distrus societatea românească. Am avut trei ocazii clare. Într-un fel istoria disputelor de război s-a repetat în fotbal. În repriza a doua, Mannschaft a dovedit că are benzina pe care le-am dat-o în 1940 ca să se împotmolească în țepele Rusiei. Am fost dominați clar în repriza secundă. Trebuie să credem în această generație. Ceva, ceva s-a întâmplat la pauză.

În repriza a doua Hagi n-a mai existat. El a fost și înger și demon. A făcut un gol și a contribuit la penalty-ul nemților. Nu avem capacitatea să facem față la o asemenea solicitare pe întreg parcursul meciului”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

Cornel Dinu a avut un nou derapaj la adresa oficialilor FRF:Concluzia ar fi ca «Bălescu» cu «Buleanu» și «Stropiță» (n.r. Bodescu, Burleanu și Stoichiță) să nu mai defileze că au adus ei regula de U21. Ei au desființat centrele de pregătire, gen Viitorul de acum 40 de ani, ca să se îmbogățească cu 250 de angajați și să defileze pe trotuarele cu acoperiș pe care nu le înțeleg în vechea Italie. Dacă era și căldură, Bălescu și Buleanu puteau să-și pună patul afară la câtă obișnuință au. Stoichiță parafrazează despre fotbal.

Noi ne-am distrus centrele respective și avem generații din puterea acestui popor de a renaște de fiecare dată. Băieții ăștia n-ar trebui să mai defileze. Dacă făceau centre aveam și noi producții. Noi am aruncat 14-15 jucători în luptă, iar nemții sunt capabili să arunce 4-5 echipe cam de aceeași valoare”.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (73)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  28 Iunie 2019, 19:35

Daca Ianis nu ar fi existat, nu mai egalau nemtii, dar nici noi nu i-am fi egalat imediat in prima repriza. In repriza II nu am avut niciun jucator providential, cand l-au scos pe Puscas mi-am dat seama ca totul s-a terminat si am abandonat lupta, iar golurile nemtilor pluteau in aer imediat dupa pauza. In prima repriza au facut un joc tactic inteligent, neatacand si conservandu-si energia pt. asalturile din partea II, cu riscul de a primi goluri. Au primit doar 2, dar si daca primeau 3 pana la pauza, cred ca ar fi avut puterea sa egaleze si sa castige in prelungiri ! Din nefericire, chiar daca am fi jucat seara cu Spania, tot am fi pierdut, la cat de ofensivi au fost ibericii cu francezii ! Singura consolare este calificarea la jocurile olimpice si faptul ca ne-a invins campioana europei, nu vicecampioana sau alta echipa mai slaba ! O vorba veche folosita si in 1994 la World Cup spune "cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum", dar nu neaparat din cauza caldurii !

1445418378855734
Tudorel Turtoi  •  28 Iunie 2019, 18:11

A fost "garda de corp" a lui Valentin Ceausecu, a fost parnaias, a fost la muntele Athos, este ortodox inseamna ca are dreptate absoluta fara drept de aple. Tinerii nu au voie sa progreseze decat numai insensul dorit de un Becali. Este imaginea iconica a struto-camilei-dinozauriene, comuniste-securisto-crestin ortodoxe.

florinso
florinso  •  28 Iunie 2019, 17:49

Prima data când sunt de acord cu ăsta. Ca n rest delireaza rau de tot. Ianis si Radoi ne au fript.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează