FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA

Încă o veste bună pentru Florin Gardoş după transferul la Southampton

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 11:46

Florin Gardoş a reuşit să devină transferul anului în România, după ce s-a transferat la Southampton, pentru 6,8 milioane de euro.

După ce a ajuns la formaţia din Premier League, Victor Piţurcă i-a şi transmis un fax de convocare preliminară pentru meciul cu Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016.

Fostul fundaş al Stelei a primit acest fax cu o zi mai tîrziu decît ceilalţi stranieri din cauza faptului că, la momentul trimiterii convocărilor, Gardoş încă era jucătorul roş-albaştrilor.

Citeşte şi: Victor Piţurcă a stabilit lista stranierilor cu care va aborda meciul cu Grecia » Sînt trei surprize

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
redsef2005
redsef2005  •  18 August 2014, 13:20
Postat de mbdmbd pe 15 August 2014, 15:37

Glasgow rangers inainte sa fie retrogradata in liga a 4 cum era nornal sa pateasca orice echipa care e in faliment dadea de pamant cu lazio in 9 din 10meciuri. Joc la pariuri saptamanal si urmaresc toate campionatele mari, radu stefan nu a avut doar o gafa, a avut multe gafe. Nu a spus nimeni ca nu e bun, ti am spus doar ca orice jucator greseste, messi si cr ronaldo au fost petarde la cm, toata echipa angliei a fost jalnica, asta inseamna ca sunt jucatori prosti? Orice jucator are caderi si explozii de forma chiar si cei care pleaca de la steaua...

Glasgow Rangers şi când era campioana Scoţiei lua 10 bătăi din 10 - şi încă la scor! - nu numai de la Lazio, ci de la orice echipă din prima jumătate din Serie A. Asta ca să ştii şi tu, că văd că nu ai habar de fotbal nici cât Piţurcă. Revenind la subiectul fundaşi ai Naţionalei, când doi ani de zile te-ai încăpăţânat prosteşte să eviţi singurii fundaşi laterali care jucau în Europa la un nivel bun, Săpunaru şi Radu, e firesc ca ei să îţi dea cu flit şi să ajungi să abordezi "decisivul" cu Grecia cu măscărici ridicoli gen Goian, Gardoş, Măţel şi pensionarul Raţ în apărare. Desigur că în condiţiile astea grecii te fac varză fără ca măcar să forţeze în vreun fel...

valiza.epo
valiza.epo  •  15 August 2014, 17:40

Vestea buna, pentru Gardos, este anuntata acum la TV: va fi rezerva! Va dati seama ce va fi dupa cateva etape?! Imprumutul la Chiajna e inevitabil pentru acest Par-de-Fasole!

aly_dinamo
aly_dinamo  •  15 August 2014, 15:52
Postat de aly_dinamo pe 15 August 2014, 15:50

De acord. Dar discutia a pornit de la afirmatia unuia "Singura echipa care poate lansa jucatori in fotbalul mare este Steaua". Fals. Daca ne uitam in ultimii 20 de ani, Dinamo a lansat cei mai mult jucatori... Pornind de la Mutu, Marica, Contra, Tamas, Stefan Radu, chiar si Moti la Ludogoret, unde joaca meci de meci. Chiar si un Torje la Udinese care a jucat in primul sezon...si tot asa. Exemplele de la Steaua sunt mai putine. La arabi, da. Acolo ati tot trimis. In Europa mai putin. Asta era discutia.

Un Marius Niculae in Turcia sau un Bratu. Un Niculescu la Duisburg unde a jucat. Un Danciulescu la Alicante unde a jucat..Un Margaritescu in Rusia si tot asa. Am multe exemple.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează