FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, JOI 9 NOIEMBRIE, 20:15, PROTV, GSP

Jucătorii Turciei sunt impresionați de munca lui Mircea Lucescu de la națională: "E un antrenor care iubește astfel de fotbaliști"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 19:18

Mircea Lucescu antrenează naționala Turciei din luna august a acestui an, însă a câștigat rapid respectul și aprecierea jucătorilor.

Selecționerul român de 72 de ani a fost lăudat de Hakan Calhanoglu, mijlocașul turc de 23 de ani al lui AC Milan, unul dintre cei mai buni jucători ai otomanilor. 

"Pot să spun că lucrează mult, e o persoană care ne arată și greșelile, dar și lucrurile bune. Vrea să jucăm mult mai bine, e foarte atent și ne atrage atenția la toate detaliile pe care trebuie să le perfecționăm și să le corectăm. E un antrenor care iubește și apreciază fotbaliștii care au potențial ridicat de joc.

Antrenorul ne-a spus despre România că e o echipă foarte bună, va fi un meci interesant", a declarat Hakan Calhanoglu la conferința de presă ce a avut loc în această seară. 

Vezi și: Mircea Lucescu, înaintea duelului cu România: "Dacă nu am mai putut antrena naționala, măcar să joc un amical cu ea" » Il Luce desființează numărul 10: "Pentru mine nu există așa ceva"

  • România - Turcia se joacă joi, de la ora 20:15, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.  Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează