FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

MM Stoica a venit cu replica după declarațiile medicului naționalei, din GSP: „Ce ar fi să ne răspundă la următorul set de întrebări?”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 17:32 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 17:59

Dialogul de la distanță dintre reprezentanții echipei naționalei și cei de la FCSB continuă, cu privire la lăsarea lui Darius Olaru în afara lotului la meciul cu Andorra, 4-0. MM Stoica a reacționat după explicațiile lui Claudiu Stamatescu, doctorul naționalei, oferite pentru GSP.

Stamatescu a explicat că vineri, Olaru a resimțit o problemă la ligamentul colateral intern la genunchi, după ce a lovit o minge. El s-a antrenat sâmbătă. 

„Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele rețineri și a mai simțit o oarecare jenă în special când lovea mingea, și pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se știa modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă”, a spus Stamatescu pentru GSP.

Explicații oficiale în cazul absenței lui Olaru: „Asta ne-a spus Darius după antrenament. Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoi»?”
SITUAȚIE
Explicații oficiale în cazul absenței lui Olaru: „Asta ne-a spus Darius după antrenament. Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoi»?”

MM Stoica i-a lansat un set de întrebări medicului naționalei

„Dacă tot s-a axat pe răspunsuri dl dr Stamatescu, ce ar fi să ne răspundă și la următorul set de întrebări? 

  • De ce nu ne-ați informat vineri seara despre ce s-a întâmplat la antrenament?
  • Dacă ați fost atât de ocupați vineri seara și n-ați avut timp/chef să-i trimiteți măcar un mesaj medicului nostru, de ce n-ați făcut-o sâmbătă dimineață?
  • De ce n-ați luat decizia de a-l scoate din lot sâmbătă dimineață?
  • De ce nu l-ați trimis la club după accidentare, oricât de “minoră” a fost?
  • L-ați investigat și altfel, în afara consultului clinic, sau ați considerat că nu e cazul?
  • De ce s-a mai antrenat sâmbătă, riscând să se agraveze presupusa accidentare? Dacă se poate, fără explicații puerile (antrenament fără intensitate etc)
  • De ce vă lăudați cu “comunicarea” când n-ați considerat că ar trebui să apăsați câteva taste pt a ne informa că jucătorul nostru s-a accidentat cu 2 zile în urmă și aflăm din presă despre celebrele voastre comunicate?

Dar despre ce “comunicare” vorbim, când selecționerul spune în conferință de presă că Olaru a călcat greșit, iar Dvs că a lovit rău o minge? Sau probabil a călcat greșit după ce a lovit rău mingea…”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

Explicațiile lui Claudiu Stamatescu:

A lovit rău o minge pe finalul antrenamentului de vineri, și-a întins puțin ligamentul colateral intern la genunchi. Nimic serios, dar nici de neluat în seamă. Sâmbătă a făcut antrenament normal și urma să avem feedback de la el, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește prezența lui în lot pentru meciul cu Andorra.

Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele rețineri și a mai simțit o oarecare jenă în special când lovea mingea, și pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se știa modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă.

Încerc să-mi imaginez cam ce ar fi spus cei de la FCSB dacă Olaru ar fi jucat și unul dintre «țărănoii» andorrani, așa cum a spus MM Stoica, l-ar fi lovit pe Olaru la genunchi. Era foarte probabil că s-ar fi întâmplat asta, iar Olaru s-ar fi accidentat grav... Deci ar fi fost mai bine așa?!

Noi am început încă de vineri tratamentul în cazul lui Olaru, chiar dacă e o accidentare minoră. De aceea l-am ținut la lot și duminică, să continue acest tratament. Duminică dimineață am și luat legătura cu medicul celor de la FCSB și l-am informat despre cele întâmplate. Iar în acest caz, simptomatologia resimțită de jucător dispare în câteva zile. 

El nu are neapărat nevoie nici de pauză la antrenamente. Dacă se consideră necesar, ar putea să stea o zi, maxim două. Dar în mod normal, în week-end, în campionat, poate să joace

- Claudiu Stamatescu, pentru GSP.ro

VIDEO România - Andorra » Edi Iordănescu, după partidă: „Să nu uităm că se împlinește un an și jumătate fără înfrângere”

Citește și:

Edi Iordănescu, reacție după acuzațiile dinspre FCSB: „Nu mă joc!”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, reacție după acuzațiile dinspre FCSB: „Nu mă joc!”
Cornel Dinu, după România - Andorra: „Cel mai interesant joc din istoria naționalei”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Cornel Dinu, după România - Andorra: „Cel mai interesant joc din istoria naționalei”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (30)
marian0904
marian0904  •  16 Octombrie 2023, 22:19

MMul are timp liber. Se da la Edy, apoi la doctor. El se crede cu campionatul in buzunar, dar o sa-l scape iar daca nu-si face treaba si baliverneaza pe ce-i trece prin cap. Demult nu i-a iesit nici o achizitie, iar Becali cumpara acum fara sa-l mai intrebe. Pe ce i-o da salariu? Ca pe gargara asta nu merita nici 2 bani.

omanbiik
omanbiik  •  16 Octombrie 2023, 21:36

daca se supara cineva pe el,promit ca il angajez ca portar la generala 45 insa doar daca trece de testul de cultura generala

omanbiik
omanbiik  •  16 Octombrie 2023, 21:31
Postat de nicolaeigrecu pe 16 Octombrie 2023, 18:22

Stoica nu e cetățean român, e cetățean becalist

Cetatean? aia au drepturi,MM are dreptul sa aprobe si sa lin..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează