FOTBAL  »  NATIONALA  »  STADION

Incredibil! Și naționala a primit interzis pe „Arcul de Triumf” » Burleanu dezvăluie: „Ne-am lovit de un refuz”

Sursă foto: Cristi Preda +29   FOTO
Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 20:25 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 20:28

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, spune că inclusiv forul pe care îl conduce a făcut solicitări pentru ca naționalele de juniori sau selecționata feminină să poată evolua pe „Arcul de Triumf”.

La fel ca FCSB sau Rapid, nici naționalele U21 și U20 n-au fost acceptate pe arena administrată în prezent de MTS. Burleanu lansează „săgeți” spre oamenii din fruntea ministerului. 

„FRF a înaintat deja solicitări de închiriere a acestui stadion, pentru disputarea meciurilor de U21, U20 și ale selecționate de senioare, dar, din păcate ne-am lovit de un refuz din partea MTS

Este datoria și responsabilitatea exclusiv a MTS să rezolve cât mai repede posibil acest lucru. Într-o perspectivă de managemant, aceste lucruri ar fi trebuit să fie deja prevăzute, astfel încât atunci când faci ultima inaugurare, nu prima inaugurare (n.a - râde ironic), stadionul să poată deja să fie folosit”, a declarat președintele Răzvan Burleanu, după întrunirea Comitetului Executiv de astăzi

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+25 FOTO

CFR Cluj a fost acceptată pe stadionul „Arcul de Triumf”

Incredibilă situație în privința accesului în stadioanele din București construite din bani publici: în timp ce FCSB e blocată și pe Ghencea, și pe Arcul de Triumf, o echipă din afara Capitalei, campioana CFR Cluj, a fost acceptată pe „Arc”, pentru a efectua un antrenament, înaintea unei deplasări în cupele europene.

Stadioanele nou construite în Capitală, din fonduri publice, sunt disponibile doar pentru cine are conexiuni politice și, implicit, relații la actuala putere din România.

Gazeta Sporturilor a dorit să afle un punct de vedere oficial, din partea celor care anunțau încă din luna februarie că sunt administratorii arenei: e vorba despre Ministerul Sportului. Răspunsul MTS? „Imobilul nu este încă înregistrat în inventarul bunurilor din domeniul public, proiectul de act normativ se află pe circuitul de avizare interministerială”. Cu alte cuvinte, din rațiuni birocratice, arena e blocată pentru a fi cedată cuiva să o folosească.

Nu doar pentru CFR a fost posibilă închirierea arenei, ci și pentru alte 6 echipe. Două au fost de fotbal, naționalele Ucrainei și Franței, care au avut ședințe de pregătire acolo pe parcursul lunii iunie, când și Bucureștiul a găzduit jocuri la Campionatul European. 

Apoi, nu mai departe de acum două weekend-uri, pe Arcul de Triumf s-au organizat fazele finale ale Superligii de Rugby, cu participarea a 4 echipe: Steaua, Dinamo, SCM Timișoara și Știința Baia Mare, ultima devenind campioană.

VIDEO Rapid refuză să joace pe „Arcul de Triumf” + Mesaj transmis de Cristi Săpunaru

Citește și alte știri de actualitate: 

Anunț major al lui Răzvan Burleanu » Data la care fanii ar putea reveni pe stadioane + 5 cluburi cu procentaj 100% de vaccinare

Răzvan Burleanu, anunț de ultim moment despre viitorul lui Rădoi: „Vom comunica împreună decizia”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
xclx.
xclx.  •  04 Noiembrie 2021, 09:23
Postat de vasileroaita pe 04 Noiembrie 2021, 00:02

Cum și-a făcut CFR Cluj sau Viitorul!

CFR nu este proprietar...

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Noiembrie 2021, 00:02
Postat de aress123 pe 03 Noiembrie 2021, 22:17

Asa cum si-a facut Rapid si Craiova ? Adica pe banii statului ?

Cum și-a făcut CFR Cluj sau Viitorul!

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  03 Noiembrie 2021, 23:20
Postat de dora pe 03 Noiembrie 2021, 21:23

Bai, voi nu v-ati prins nici acum ca stadionul ala este facut ptr rugby...chiar daca acolo acum nu prea se joaca rugby...ca nu se refacea in vecii vecilor pe banii FRR daca nu se organiza CE 2020 de fotbal este o alta discutie !

pentru rugby-ul ăla eliminat de la mondiale pentru blat cu arbitrii

Vezi toate comentariile (12)
Comentează