FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Lucescu: "Vom fi la Euro. Franţei îi e greu să recupereze"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, se arată încrezător într-o campanie reuşită de calificare la Campionatul European din 2012 şi spune că problemele francezilor nu au cum să fie depăşite pînă la primul meci direct dintre cele două reprezentative, programat în octombrie.

"Noi trebuie să mergem la Campionatul European şi vom fi acolo, am încredere şi că vom face un turneu final frumos. Nu ştiu cît de uşor le va fi francezilor să repare atmosfera la lot, e greu să revii după asemenea disensiuni în cadrul grupului.

Au schimbat antrenorul, dar important e ca noi să fim încrezători, puternici, să pregătim foarte bine meciurile pe care le vom disputa în preliminarii", a spus Răzvan Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dimitrisclass
dimitrisclass  •  04 Iulie 2010, 23:47

poate ca frantei ii e greu sa se recupereze insa tie cu siguranta ca ti-e imposibil,razvanele.....ahahahaha

white.widdow
white.widdow  •  04 Iulie 2010, 21:20

ba o sa vezi tu ca va sterge cu noi pe jos.

iamalex1
iamalex1  •  04 Iulie 2010, 19:55

Ba pana la urma tot de mentalitate e vorba. Pai ce concentrare mai au jucatorii aia daca insusi antrenorul iese cu declaratii cum ca trecem de Franta , bla bla bla. Frate, daca jucam cu Vascautii din deal tu ca antrenor tre sa le bagi in cap ca aia e o echipa periculoasa si ca trebuie sa abordeze meciul cu seriozitate. Asa se castiga meciurile omule

Vezi toate comentariile (11)
Comentează