FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Reghe joacă tare » Ce condiții îi pune antrenorul Stelei lui Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 12:16

Deși Steaua a anunțat că îi va lăsa pe cei șase jucători în cantonamentul pe care România îl va face la finalul lunii, Reghe nu este încă de acord.

În prezent, cei de la FRF și cei de la Steaua negociază condițiile în care steliștii vor ajunge la lot, anunță DigiSport.

Reghe vrea să aibă cît mai mulți jucători la meciurile de pregătire și nu îi va lăsa sub nici o formă pe cei șase jucători să plece în același timp la națională.

Steaua și naționala vor avea amicale în aceleași zile, iar roș-albaștrii au cerut ca fotbaliștii să plece pe rînd la națională și să stea doar cîteva zile în cantonament. Acum, FRF și formația roș-albastră vor trebui să negocieze împărțirea fotbaliștilor.

Niță, Papp, Toșca, Pintilii, Popa și Stanciu sînt cei șase jucători chemați de Iordănescu pentru cantonamentul din Turcia, din perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

LOTUL CONVOCAT

Portari: Silviu Lung (Astra), Florin Niță (Steaua), Alexandru Buzbuchi (Viitorul)

Fundași: Paul Papp (Steaua), Cristian Săpunaru (Pandurii), Valerică Găman (Astra), Robert Hodorogea (Viitorul), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CS U Craiova), Alin Toșca (Steaua), Ionuț Nedelcearu (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Mateiu (CS U Craiova), Adrian Ropotan (Pandurii), Romario Benzar (Viitorul), Mihai Răduț (Pandurii), Nicolae Stanciu (Steaua), Florin Tănase (Viitorul), Adrian Popa (Steaua)

Atacanți: Andrei Ivan (CS U Craiova), Constantin Budescu (Astra), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Ioan Hora (Pandurii), Denis Alibec (Astra)

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  20 Ianuarie 2016, 14:37

blaturile lu REGHE s inca liberalizate

dincolodenori
dincolodenori  •  20 Ianuarie 2016, 14:16

"eu nu fac pregatire fizica la Echipa Nationala ,aceaesta pregatire trebuie facut la echipele de club" A .Iordanescu acuzand lipsa prospetimi fizice a jucatorilor convocati . Aceasta atiune a federatiei constituie un act rasuflat de grandomanie si bagare inutila in seama .

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Ianuarie 2016, 13:56

"Astfel, selectionerul Anghel Iordanescu i-a chemat la lot pe Paul Papp, Mihai Pintilii, Adrian Popa si Nicolae Stanciu, dar si pe Florin Nita si Alin Tosca, aflati la prima actiune cu echipa nationala de seniori. Jucatorii trebuie sa se prezinte duminica, 24 ianuarie, incepand cu ora 17:00, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, dupa care se vor deplasa, impreuna cu lotul, catre Belek, acolo unde se vor pregati si vor disputa partide amicale.Clubul nostru le ureaza mult succes si ii asteapta inapoi la echipa sanatosi!" - Joaca tare de tot Reghe, se vede din comunicatul clubului......Chiar isi permite "aroganta" sa ii trimita la lot pe jucatori :))) Astept articolul "Reghe mai face o aroganta: trimite jucatorii la Nationala".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează