FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dan Petrescu primește critici în public dinspre FRF: „Un antrenor corect și sincer n-ar fi refuzat naționala”

o	Dan Petrescu // foto: Imago
o Dan Petrescu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021 22:55 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 23:04

FRF caută un nou selecționer, după ce varianta Dan Petrescu a căzut. Antrenorul a ales să continue la CFR Cluj, decizie pentru care e criticat public de consilierul lui Burleanu, Andrei Vochin. 

„Ține la tăvăleală” » Cum face FRF departajarea între cei doi antrenori rămași în cursa pentru postul de selecționer
SELECȚIONER
„Ține la tăvăleală” » Cum face FRF departajarea între cei doi antrenori rămași în cursa pentru postul de selecționer

Critici la adresa lui Dan Petrescu dinspre FRF: „Un antrenor corect și sincer ar fi venit”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre discuțiile cu Dan Petrescu și l-a „înțepat” pe fostul internațional pentru că nu a dat curs ofertei lui Răzvan Burleanu.

„În Comisia Tehnică ni s-a transmis că negocierile cu Dan Petrescu au căzut. Îmi vine greu să cred că un antrenor român, care a câștigat bani, trofee... Dacă ar fi dorit să vină la naţională, atunci ar fi venit! Un antrenor corect şi sincer, care are un statut şi căruia nu îi e teamă de ce va urma, acceptă la un moment dat. 

Ne e greu să ne punem în pielea celuilalt, dar dacă eu aveam 95 de meciuri la națională, eram realizat, cu contracte peste hotare și cu bani suficienți, m-aş fi dus! E țara mea, echipa mea și aș încerca să pun umărul. Dar nu suntem toţi la fel”, a spus Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

România, amicale în martie, Nations League în iunie 

Pentru prima reprezentativă, în continuare fără selecționer, urmează două meciuri amicale care vor avea loc în luna martie. Unul dintre adversari este deja cunoscut, Israel. România își începe campania de Nations League în iunie, când va avea de disputat 4 meciuri. Programul integral din Nations League:

  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (21:45), Finlanda – Muntenegru (21:45)
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (16:00), ROMÂNIA – Finlanda (21:45),
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)
  • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (21:45)

 

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea, sceptic față de abilitățile lui Mutu la echipa națională: „Pe ce considerente să vină el acolo?”

Citește și: 

Lupescu taxează FRF după negocierile pentru postul de selecționer: „Negocierile cu Hagi, Lucescu și Petrescu au fost praf în ochi”

Cine e necunoscutul care influențează alegerea selecționerului » FRF îi ridică osanale pe site: „Personaj deosebit de respectat”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (75)
870797579666969
Ernest Pap  •  29 Decembrie 2021, 09:31

Vochineee !!! De ce ai boală pe Dan Petrescu și îl critici că a refuzat Naționala ??? Doar Hagi,Olăroiu ,Răzvan și Mircea Lucescu au făcut la fel . Hai fi sincer că îl voiai plecat de la CFR Cluj poate,poate, CFR Cluj se destabilizează și IUBITUL TĂU FCSB ar avea ceva șanse să câștige Campionatul. FCSB-ul NU ARE NICIO ȘANSĂ , TOT PE LOCUL 2 O SĂ TERMINE CA DE CÂȚIVA ANI ÎNCOACE .

yeti_nefamilistul
yeti_nefamilistul  •  28 Decembrie 2021, 20:18
Postat de snowgoon pe 28 Decembrie 2021, 02:24

pai am dreptate. cum naiba sa ii pui in carca lui dan penalty titlu trecut cand dupa 15 etape a plecat lasand echipa pe locul 3 si mai fiind inca 24 de etape de jucat?

hshahaha

ionica007
ionica007  •  28 Decembrie 2021, 14:55
Postat de torinezul pe 28 Decembrie 2021, 14:32

Ti-a zis bine: trebuie sa te maturizezi!! Tu vorbesti de Dan Petrescu, pe care fie vorba intre noi, nici eu nu-l plac.Insa sa vorbesti in halul asta despre o emblema a fotbalului romanesc, tu fiind un terchea-berchea, e prea mult.

La Barul asta inca se scobeste in nas cand vorbeste cu cineva... Dar, nu ai ce sa-i faci, vitejii astia din spatele tastaturii atata stiu: bilute cu mucii din nas si sa se erijeze in atotstiutori, cand ei abia leaga o propozitie. In *** lor nu pot intelege ceea ce citesc, amesteca cultura cu politicul, sportul cu trairile lui pubere si asa mai departe... Imi pare rau ca i-am raspuns, amaratii astia trebuie evitati, este doar timp pierdut... Stima!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează