FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

VIDEO Soluția șocantă aleasă pentru națională: "E mai bine să nu ne calificăm" » Ce spun fanii "tricolorilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 18:29

România a obținut un egal în ultimele minute ale partidei cu Finlanda, scor 1-1, și emoțiile calificării au început să apară.

Mai mulți fani ai naționalei și-au pierdut deja încrederea în formația lui Anghel Iordănescu, deși aceasta are meciul decisiv cu Insulele Feroe, o formație care cel puțin pe hîrtie este sub noi din punct de vedere valoric.

"Eu zic că este mai bine să nu ne calificăm. Cu o astfel de echipă ne facem de rușine la Euro. Uite, acum am emoții cu Feroe", a spus un suporter pentru Dolcesport.

"Facem un egal în Feroe, maxim. Sîntem foarte slabi", ne-a declarat un alt fan.

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
valiro
valiro  •  10 Octombrie 2015, 08:16
Postat de valiro pe 09 Octombrie 2015, 20:44

Si ce ? E prima oara cand ne facem de rusine ? S-au facut si altii de rusine si nu au murit. Mai bine sa mergem la Euro, sa ne vada si pe noi lumea, ca nu se mai vand romani de cand au aparut jucatori ***. Antrenorii *** sa se simta si sa renunte sa mai inventeze calitati acolo unde nu sunt.

Nu am inteles de ati sters cuvintele "spagari" cand tocmai voi faceti articole cu antrenori blatisti ? Sa ne intelegem, daca aveti reguli pe site, sa le respectati intocmai, nu faceti voi dictatura si cenzura pentru ca e site-ul vostru. Toti trebuie sa respecte regulile, nu numai cititorii, iar in reguli scrie ca e interzis sa scrii injurii, etc. Nu am incalcat regulile, ci voi mi-ati interzis abuziv dreptul la opinie, si nu sunt singurul in aceasta situatie...

thelegend.
thelegend.  •  10 Octombrie 2015, 00:45

Până duminică e timp de mers la moaște la Parascheva. Hai că se poate, Tata Puiu!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  09 Octombrie 2015, 20:50
Postat de Tudorel Nastase pe 09 Octombrie 2015, 20:24

de cat cu ratatul(***) de c....................achesti si cu explanetarul, bocalezul de iordanescu mai bine stam acasa, LLLLUUUUCCCCEEEE salveaza situatia, ai auzit ba burleneeee mogaldan

care Luce,măh? junior? a mai fost...iar Luce senior,mai repede și-ar vinde nepoții decât să antreneze pe 500.000 pe an.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează