GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

Tragedie în fotbalul italian! Un arbitru și iubita lui au fost uciși cu sânge rece

Daniele De Santis +2   FOTO
Daniele De Santis

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 10:53 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 11:11

Arbitrul italian Daniele De Santis (33 de ani) și iubita lui, Eleonora Manta, au fost găsiți uciși luni, la locuința lor din Lecce. Poliția a lansat o anchetă cu privire la crimă.

Fotbalul italian este în doliu după ce arbitrul profesionist Daniele De Santis și prietena lui au fost înjunghiați mortal în casa lor din Lecce. Potrivit publicației italiene La Repubblica, trupul arbitrului a fost găsit pe scara de la etajul al doilea al complexului lor de apartamente, iar Manta a fost descoperită în interiorul casei lor. Mai mult, sursele spun că un bărbat a fost văzut fugind de la fața locului cu un cuțit, după ce vecinii s-au sesizat și au început să țipe. 

Poliția încă nu a identificat oficial un suspect, La Repubblica adăugând că, în ciuda prezenței camerelor CCTV în apropierea incidentului, bărbatul în cauză „a acționat cu fața acoperită și a fost văzut ieșind din ușă cu un rucsac pe umeri”.

Arbitru în Coppa Italia

Daniele De Santis a oficiat predominant meciuri din Serie C, a treia cea mai înaltă divizie a Italiei. Tânărul arbitru trebuia să fie miercuri la centru la un meci din prima rundă a Cupei Italiei, disputat între Monopoli și Modena.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, vrea să dea în judecată AFC » „Au încălcat legile FIFA și nu ne-au ascultat plângerile”

GENT - DINAMO KIEV. VIDEO Brigada lui Ovidiu Hațegan îi anulase un gol echipei lui Mircea Lucescu » VAR a schimbat imediat decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează