GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TENSIUNI LA DEMONSTRATIV

FOTO și VIDEO EXCLUSIV Vlădoiu a sărit la bătaie sub privirile lui Reghecampf și MM! » Schimb de replici cu Argăseală: "E fecesebist, că Steaua nu mai e!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +24   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 19:07

Jean Vlădoiu a avut o serie de ieșiri nervoase la adresa lui Vali Argăseală și a unor adversari, în timpul meciurilor demonstrative jucate astăzi în sala Academiei de Studii Economice (ASE) din București.

Printre cei care au mai jucat se numără Dănuț Lupu, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Laurențiu Reghecampf, Mihai Stoica, Marius Ianuli și restul staffului stelist, iar arbitru a fost Vali Argăseală.

La una dintre fazele de joc, Jean Vlădoiu a contestat o decizie luată de Argăseală: "Ce a fost, bă nene?", a strigat fostul fotbalist al Stelei, Rapidului și a lui Dinamo.

După ce din tribune s-a auzit replica "E stelist", Vlădoiu a completat și l-a înțepat pe oficialul lui FCSB: "E fecesebist, că Steaua nu mai e!"

Ulterior, responsabilul de relațiile cu suporterii al FRF s-a enervat și și-a împins un adversar! (VIDEO cu faza mai jos)

La turneul de meciuri demonstrative au participat patru echipe: echipa profesorilor din ASE, echipa vedetelor din showbizul românesc, echipa STAFF Steaua București, și echipa Federației Române de Fotbal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
819602521427859
Stancu Florin  •  05 Aprilie 2017, 08:12

La SC FC Fîcîsîbî SA, au jucat şi legendarii mm şi mache, iar monumentalul arbitru argaseală, a oficiat la centru...adevărată gală fotbalistică.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  05 Aprilie 2017, 00:33
Postat de iowin pe 04 Aprilie 2017, 22:37

Singurul jucator din lume care a stat pe teren un singur minut:)))

De fapt, exista un fotbalist din UK care a stat pe teren fix 2 secunde. Arbitrul a fluierat inceputul partidei si l-a prins nepregatit pe fotbalist, care era cu spatele si foarte aproape. Iti dai seama ca s-a speriat. Asa ca a zis cu voce tare: "***, THAT WAS LOUD". Arbitrul i-a dat rosu direct pentru injurii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iowin
iowin  •  04 Aprilie 2017, 22:37

Singurul jucator din lume care a stat pe teren un singur minut:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează