GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  ALBUM

Mîine ai album BUG Mafia cu Gazeta!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2009 00:00

Nu pierde noul album BUG Mafia, mîine, numai cu Gazeta Sporturilor, la preţul de 7,99 lei. Ai 14 hituri remasterizate, o piesă nouă şi un videoclip în premieră absolută: Cu tălpile arse. Albumul Viaţa noastră, volumul 2 apare în carcasă slim şi cuprinde piese de succes ale celor de la BUG Mafia, ca Străzile, După blocuri sau România. De miercuri, 12 august, puteţi urmări în exclusivitate pe KissTV videoclipul Cu tălpile arse.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  13 August 2009, 15:07

mda... asa e, chiar merge!!! mi se pare ciudat, nu am mai intalnit asa cv! in cazul asta imi cer mii de scz da chiar nu aveam de unde sa stiu ca cd-ul ala merge doar asa!!! ms si inca o data mii de scz!!!

 •  12 August 2009, 12:21
Postat de pe 12 August 2009, 11:43

va felicit pentru teapa care ati dat-o!!! cd-ul meu cu mafia contine doar videoclipul, restul melodiilor sunt lipsa....inca o data va multumesc pentru nimic (pentru o teapa)! MII DE MULTUMIRI PENTRU NIMIC!!!

pt ionut Melodiile merg ascultate cu windows media player. Videoclipul se poate viziona in bsplayer. Daca tot nu sunt recunoscute, incercati sa introduceti cd-ul intr-o combina sau oricare alt aparat care contine un cd-player. Daca nici atunci nu merge, sunati la 021 406 65 34 si colegii de acolo va vor spune cum puteti intra in posesia altui cd. Customer Care GSP

 •  12 August 2009, 11:43

va felicit pentru teapa care ati dat-o!!! cd-ul meu cu mafia contine doar videoclipul, restul melodiilor sunt lipsa....inca o data va multumesc pentru nimic (pentru o teapa)! MII DE MULTUMIRI PENTRU NIMIC!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează