GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  ROMÂNIA - URUGUAY

Gazeta a dialogat pe mail cu blătuitorul meciului România-Uruguay: ”Vă recomandam arbitri din Germania sau Anglia”

Viktor Kassai va arbitra amicalul dintre România şi Uruguay.
Viktor Kassai va arbitra amicalul dintre România şi Uruguay.

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 februarie 2012 20:25

Persoana care răspunde de pe adresa de mail repudiată de agentul belgian Julius Owen Ighodaro a oferit în continuare soluţii subterane pentru brigada de la România - Uruguay.

Gazeta a încercat ieri să verifice veridicitatea adresei de mail de pe care s-a trimis la FRF solicitarea otrăvită de înlocuire a lui Viktor Kassai cu o brigadă din Bulgaria la amicalul România - Uruguay (29 februarie, ora 20:30, Naţional Arena). O adresă de mail despre care agentul belgian suspectat de operaţiune, Julius Owen Ighodaro, spune că nu-i aparţine, fiind folosită de un necunoscut care ar fi trecut fraudulos în denumire exact numele firmei sale, Juwens Sport.

Surpriză însă, dialogul s-a legat imediat! Iar "cîrligul" a fost un mesaj în care un virtual om de afaceri de la Bucureşti, cu relaţii la federaţie şi în Ungaria, se oferea să-l ajute discret pe individ să opereze totuşi schimbarea "cavalerilor", fie şi pe ultima sută de metri.

"M-am simţit ca un idiot"
Răspunsul a fost şocant: "Spania l-ar fi vrut iniţial pe Kassai să oficieze la meciul cu Venezuela. Aveam o obligaţie faţă de ei. Şi aş fi putut recomanda pentru meciul României cu Uruguay arbitri din Anglia sau Germania. Un arbitru german e bun prieten cu mine şi-l voi întreba despre disponibilitatea vreunui coleg pentru partida României. Oricum, cred că preşedintele FRF a vorbit deja presei despre caz şi m-a făcut să mă simt precum un idiot, ca şi cum ar fi fost ceva greşit dacă s-ar schimba arbitrii!". Iar schimbul de mail-uri s-a întrerupt brusc atunci cînd interlocutorul a primit întrebarea: "Sînteţi cu adevărat agentul Julius Owen Ighodaro?".

Citeşte şi:

Reacţia lui Julius Ighodaro: ”FRF să verifice înainte să mă acuze!”

Federaţia bulgară confirmă informaţiile GSP: ”Agentul Julius Ighodaro ne-a cerut arbitri”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează