GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Mihai Butean a fost azi la GSP Live: „Aș fi fost la națională, dacă nu erau probleme la Astra” » Emisiunea integrală

Mihai Butean
Mihai Butean

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 14:29

Internaționalul de tineret al Astrei, Mihai Butean, 22 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan miercuri dimineață, la GSP LIVE. 

Fundașul dreapta Mihai Butean a vorbit la GSP LIVE despre situația de la Astra, unde jucători sunt neplătiți de luni bune, despre naționala de tineret și despre neconvocarea lui la EURO 2019.

Faptul că va rata turneul final din Italia și San Marino nu i-a picat deloc bine lui Mihai Butean. Jucătorul pune acest lucru și în seama situației tensionate de la Astra Giurgiu.

„Eu am încercat să fiu profesionist până la capăt. Acum, domnul Rădoi știe mai bine. Eu îi respect decizia. Aș fi ieșit și eu mai mult în evidență dacă nu erau probleme la Astra și aș fi dat și eu încredere antrenorului”, a spus Mihai Butean, printre altele.

 Urmărește mai jos emisiunea integrală

 

 

Tânărul Mihai Butean de la Astra a fost în direct la GSP Live și a vorbit despre sezonul bun făcut în Liga 1, despre cum e să joci fotbal cu salariile neplătite, despre durerea că a fost lăsat acasă de Mirel Rădoi, dar și despre perioada petrecută la Clinceni, într-o echipă controlată de mafia chineză a pariurilor.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Miercuri, 5 iunie 2019

 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează