GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ROLAND GARROS

Roland Garros e pe Eurosport » Tenis zi-lumină

Fotomontaj: Dan Bucur
Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 18:43

Fiecare zi de la Roland Garros începe la ora 12:00, atît pe Eurosport Internaţional, cît şi pe Eurosport 2

Început ieri, cu o zi mai lejeră, mai puţine meciuri şi mai puţini favoriţi implicaţi, al doilea turneu de Mare Şlem al anului va avea o acoperire extrem de extinsă pe Eurosport. Terenurile principale vor fi vizitate cu regularitate, meciurile importante transmise ori pe canalul internaţional, ori pe 2, ziua urmînd să se încheie cu emisiunea de ştiri şi analiză "Game, Set & Mats". Un număr impresionant de ore de tenis va ocupa grila canalului TV în aceste două săptămîni, aşa cum se întîmplă, de obicei, în cazul concursurilor majore.

Începînd cu acest an, s-a iniţiat şi un board de discuţii la adresa www.facebook.com/eurosportromania, acolo unde iubitorii de tenis pot conversa între ei, pot posta informaţii sau pot adresa întrebări comentatorilor.

Plăteşti şi urmăreşti pe internet!
Pentru a viziona şi mai mult tenis, Eurosport pune la dispoziţie şi aplicaţia player, accesibilă la www.eurosportplayer.ro. Abonamentele încep de la 4,90 euro pe lună, iar pe timpul Roland Garros-ului sînt accesibile 7 terenuri: "Philippe Chatrier", "Suzanne Lenglen", Terenul 1, Terenul 2, Terenul 3, Terenul 6 şi Terenul 7.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
zzzcristi75
zzzcristi75  •  29 Mai 2014, 20:02

va uitati la meciul Simonei? cine dumnezeu sunt comentatorii aia ? au pariat pe watson sau ce? doi cretini .! nu pot sa comentez direct la ei . niste dobitoci ordinari. cine dumnezeu ii pune acolo. ......................!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează