GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIGA 1

TVR fără Liga 1! După 5 luni , postul public de televiziune a rămas şi fără partidele din campionatul intern

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 00:00

ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor TV ale Ligii 1, i-a anunţat pe oficialii Televiziunii Române că din luna februarie a acestui an nu vor mai putea transmite nici un meci din prima ligă din România.

Sursele ziarului povestesc cum au decurs lucrurile: "Cei de la RCS-RDS au luat legătura cu cei de la ISB şi i-au chestionat pe marginea celui mai important meci al fiecărei runde transmis de TVR1. Au cerut detalii financiare, iar atunci cînd au aflat că această opţiune era dată gratuit celor de la TVR , au luat «foc». Le-au transmis un mesaj clar: «Vrem şi noi un meci gratis pe etapă sau diminuăm contractul!»".

După această discuţie, cei de la ISB Media Holding au luat decizia ca TVR-ul să nu mai transmită nici un meci din Liga 1, iar hotărîrea a fost deja comunicată tuturor consorțiilor media care transmit Liga 1 în acest moment. Mai mult, TVR-ul nici nu comenta meciurile de pe stadioane, ci din cabinele de la televiziune, aceștia neavînd locuri prestabilite pe arenele din România.

3 posturi tvdin România transmit meciurile din campionatul intern: Dolce, Digi şi Look TV

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Ianuarie 2016, 19:05

Nicio pierdere. Fotbal vedem in campionatele externe de fotbal, blaturi si circ ieftin doar in liga I, deci foarte bine!!!

robotzel
robotzel  •  30 Ianuarie 2016, 11:15

foarte bine. pai pentru unele televiziuni se cer bani si pentru tvr moca? hai ura si la gara tvr si RIP cat de curand.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează