GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Burnley - Man. United: „Diavolii” pot ajunge pe primul loc în Premier League! Ce pariu COMBO jucăm la meciul de azi

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 13:44 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 13:44

Burnley - Manchester United se joacă azi, de la 22:15, într-o restanță din cadrul primei etape din Premier League. În cazul unui succes, „diavolii” o vor depăși pe Liverpool și vor urca pe prima poziție în clasament.

United merge pe terenul lui Burnley doar cu gândul la victoria care ar putea s-o facă lider în Premier League. Echipa lui Solskjaer e la egalitate de puncte cu Liverpool, 33, dar „diavolii” din Manchester au un meci mai puțin disputat.

Burnley o primește pe United de pe locul 16, cu doar 16 puncte strânse în 15 meciuri disputate în actuala stagiune. Băieții lui Sean Dyche au trei victorii în ultimele cinci etape din Premier, dar vor avea parte de un nou sezon disputat sub amenințarea retrogradării.

Chiar dacă Burnley a câștigat ultimul meci direct cu United, 0-2, chiar pe Old Trafford, în ultimele patru deplasări jucate la Burnley, United a reușit de fiecare dată să se impună. În 2009 a fost ultimul meci în care Burnley reușea s-o învingă, în Premier League, pe United pe teren propriu.

În trei dintre cele patru victorii de pe terenul lui Burnley, Manchester United a reușit să marcheze câte două goluri. Mizăm pe același scenariu și de această dată și adăugăm, pe lângă victoria lui United, și un joc în care vom vedea cel puțin două reușite.

PONT: Victorie United și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,70 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Atletico Madrid - Sevilla: Simeone forțează desprinderea în La Liga! Trei PONTURI pentru derby-ul zilei din Spania

Craiova - Sepsi: Oltenii forțează revenirea pe primul loc! Două PONTURI pentru duelul de pe „Oblemenco”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează