GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ianis Hagi, cota 4.00 pentru a se transfera la Lazio! Casele de pariuri indică cea mai probabilă destinație

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 11:04

Ianis Hagi, împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în vară, este un subiect ”fierbinte” în aceste zile, când mai multe echipe și-au manifestat interesul pentru fotbalistul de 21 de ani. 

Jucătorul constănțean, care a semnat în 2019 un contract valabil pentru 5 sezoane cu Genk, a fost împrumutat de belgieni la Glasgow Rangers în luna ianuarie a acestui an. 

Rangers, cea mai probabilă destinație

Cotat la 4.5 milioane de euro de transfermarkt, Ianis ar putea rămâne la gruparea scoțiană dacă aceasta va activa clauza de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. 

Agenția de pariuri Betano oferă cota 1.65 pentru ca acest lucru să se întâmple până la 1 septembrie. Scoțienii sunt favoriți cerți să îl păstreze, în vreme ce următoarea variantă, întoarcerea la Genk, are cota 3.25. 

Varianta Lazio, negată de Giovanni Becali

Chiar dacă presa din Italia a scris despre un posibil transfer la Lazio, impresarul Giovanni Becali spune că „nu e absolut nimic serios cu aceste zvonuri”. Betano oferă o cotă de 4.00 pentru ca Ianis să ajungă la echipa din Roma. O altă pistă, Spania, are cota 8.00, bookmakerii oferind această variantă pentru un transfer la orice echipă din această țară. 

Pe listă mai sunt variantele în care internaționalul român ar ajunge la orice echipă din Premier League, la o cotă de 10.00, și întoarcerea la Viitorul Constanța, pentru o cotă de 50.00. 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează