GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sassuolo - Inter: 13 goluri în ultimele două meciuri directe! Cotă excelentă pentru un nou episod spectaculos

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 21:58 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 22:16

Sassuolo - Inter se joacă sâmbătă, de la 16:00, în prima partidă a zilei din Italia. Va fi confruntarea care va deschide runda a 9-a din Serie A, iar Antonio Conte e obligat să câștige pentru a nu-și complica și mai tare viitorul pe banca lui Inter.

Inter a pierdut meciul decisiv cu Real Madrid, 0-2, din Liga Campionilor și e foarte aproape să rateze calificarea în primăvara din UCL. Contestat puternic de fani și cu sprijin din ce în ce mai puțin din partea conducerii, Conte trebuie să meargă perfect în campionat dacă vrea să-și prelungească mandatul pe banca ”nerazzurrilor”.

Și ca totul să fie și mai greu pentru Inter, gruparea din Milano merge într-o deplasare foarte grea, la Sassuolo, formație aflată pe locul secund în Serie A, cu 18 puncte, la două lungimi distanță de liderul AC Milan. ”Verzii” lui De Zerbi sunt neînvinși în acest start de sezon și se pot lăuda cu una dintre cele mai bune defensive din campionat și cu cel mai bun atac din Serie A (20 de goluri), la egalitate cu Inter.

După două remize consecutive, Inter a spart gheața și a câștigat dramatic cu Torino, scor 4-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0. ”Nerazzurrii” sunt pe poziția a 5-a, cu 15 puncte, și ar putea s-o egaleze pe Sassuolo în cazul în care vor câștiga meciul direct.

În sezonul trecut, confruntările dintre Inter și Sassuolo au fost de-a dreptul nebune. Inter a câștigat pe terenul lui Sassuolo cu 4-3, în timp ce jocul de pe ”Meazza” s-a terminat cu un spectaculos 3-3.

PONT: Ambele marchează și peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet

Vezi mai multe PONTURI de sâmbătă:

Brighton - Liverpool: Victorie pentru ”cormorani” la revenirea lui Salah? Ce cotă mare putem prinde la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează