GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liga Europa trebuie să aibă o regină! A doua competiție intercluburi a planetei se reia miercuri! Pariază la Superbet pe rundele finale!

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 14:24 / Actualizat marti, 04 august 2020 14:26

de Gigi Stancu, Superbet

Liga Europa n-a fost exceptată de la întreruperea de urgență, din luna martie, când pandemia a lovit nemilos tot continentul. Odată cu finalul competițiilor interne, UEFA a dictat însă restartul ostilităților și în cupele europene. Lucrurile se vor relua de unde au rămas, dar două partide din optimi și toate care încep din sferturi se vor juca diferit, într-o singură manșă, în Germania! Va fi un sistem de turneu final disputat accelerat, tocmai pentru a fi timp pentru pregătirea sezonului 2019-2020.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe fazele finale ale Ligii Europa, care propun meciuri tari și un format special!

Hagi nu pare să aibă șanse la Leverkusen. United și Basel, aproape calificate

Toate dublele manșe programate în optimi, ale căror tururi au apucat să se dispute deja, vor avea parte și de retur, deși cel puțin 3 dintre ele se joacă aparent degeaba. Bayer Leverkusen a câștigat cu 3-1 la Glasgow și e greu de crezut că Ianis Hagi și compania o pot învinge cu scor mai mare, chiar pe terenul ei. Acel 5-0 încasat în Austria face din deplasarea lui Lask Linz la Manchester una nedemnă nici măcar de o vacanță, având în vedere timpurile pe care le trăim. De asemenea, Basel pare și ea cu un picior în sferturi, după ce a câștigat cu 3-0 la Frankfurt, una dintre surprizele optimilor.

Vino în agențiile Superbet și pariază pe returul dintre Copenhaga și Istanbul Bașakșehir, proaspăta campioană a Turciei, dar și pe cel dintre Wolverhampton și Olympiakos! Ambele sunt foarte echilibrate, după 1-1 în tur!

Inter – Getafe și Sevilla – Roma se vor juca într- singură manșă

Cele două duleuri italo-spaniole ale optimilor sunt primele care se vor supune adaptării formatului la cerințele vremurilor. Pandemia le-a blocat pe ambele chiar înaintea manșelor tur, iar acum se vor tranșa într-o singură partidă. Inter – Getafe se va juca miercuri seara, la Gelsenkirchen, învingătoarea urmând să rămână în Germania pentru sferturi. La fel va face și victorioasa din FC Sevilla – AS Roma, partidă care se va disputa pe arena din Duisburg. La ambele se va aplica regulamentul unei finale clasice, adică, în caz de egalitate, vor urma două reprize de prelungire și eventual penalty-uri.

Din sferturi se mută totul în Germania. Finala Ligii Europa se va juca la Koln

Nemaifiind timp pentru manșe tur-retur și din sferturi încolo, UEFA a decis ca aceste faze să se joacă într-o singură manșă, în patru orașe apropiate din Germania. Au fost alese Gelsenkirchen, Duisburg, Dusseldorf și Koln. Pe lângă timpul câștigat, forul continental ține sub control și eventualele infectări, asta pentru că toate echipele calificate în sferturi vor rămâne în cantonament prelungit și nu vor părăsi Germania decât după ce vor fi eliminate din competiție sau după ultimul act.

Astfel, Liga Europa va semăna în acest an cu un campionat european, iar marea finală se va juca pe RheinEnergieStadion din Koln, la data de 21 august! Nu mai are rost să menționăm că toate meciurile se vor disputa cu porțile închise, fără spectatori!

Descarcă aplicația de mobil de pe SuperbetMobile.ro și pariază oricând și de oriunde pe partidele din Liga Europa, care se reiau în forță miercuri și joi, 5 și 6 august!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe fazele superioare ale Ligii Europa, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează