GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi la pariuri pentru Finala Europa League - ce sanse are Sevilla sa castige din nou trofeul

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 16:45

Miercuri, 18 mai, pe stadionul St. Jakob Park din orasul elvetian Basel, Sevilla incearca sa castige trofeul Europa League pentru a treia oara consecutiv. Echipa spanioala a reusit deja sa obtina victoria in finalele competitiei din 2014 si 2015, iar acum, in 2016, ii va intalni pe cei de la Liverpool. Ce sanse sunt ca Sevilla sa isi indeplineasca obiectivul si care sunt cele mai interesante oportunitati la pariuri sportive - iata subiectele abordate de Ilie Dumitrescu, ambasador de brand al casei de pariuri Unibet, intr-o analiza postata pe canalul de YouTube al agentiei. 

Considerat a fi un specialist in fotbal britanic, Ilie Dumitrescu isi expune astfel parerile cu privire la Finala Europa League, unde Liverpool intalneste "specialista competitiei", Sevilla. Analiza face parte din "ritualul" fostului mare fotbalist roman, care comenteaza in mod regulat marile evenimente sportive pentru clientii casei de pariuri Unibet - agentia favorita a pariorilor romani, conform unui sondaj realizat de Ponturi-Bune.ro, cea mai mare comunitate de profil din tara noastra.

 

Finala - o ciocnire a Titanilor

Ilie Dumitrescu subliniaza ca finala Europa League din acest an este "o ciocnire a Titanilor", opunand doua echipe care au castigat in total de 7 ori acest trofeu (Liverpool de 3 ori, Sevilla de 4 ori). Se va asigura acum echilibrul perfect in aceasta statistica? Cei care pariaza pe Liverpool pot profita de cota de 1,80 in acest moment, la casa de pariuri online Unibet.

 

Liverpool si Sevilla - prima intalnire

Liverpool si Sevilla nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Nu va fi insa o prima intalnire "de socializare", ci una in care se va trece... la fapte. Ambele echipe au mare nevoie de trofeu: Liverpool n-a mai castigat unul de 11 ani, iar Sevilla a avut un sezon destul de slab in Primera Division, clasandu-se pe locul 7. "Parcursul celor doua echipe pana in Finala imi spune ca vom avea parte de un meci deschis, cu multe goluri", este de parere ambasadorul de brand Unibet. Acesta remarca faptul ca, in ultimele 5 jocuri ale Sevilliei, s-au marcat cel putin trei goluri de fiecare data, in timp ce in ultimele 3 meciuri ale lui Liverpool s-au inscris in medie peste 3 goluri pe meci. Rezulta o oportunitate de pariere foarte interesanta: peste 2,5 goluri marcate in timpul regulamentar de joc al Finalei - cota 2,15.

 

Care vor fi marcatorii din Finala

Ploaia de goluri mult asteptata de pasionatii de fotbal ar putea fi declansata de un francez, din partea spaniolilor: Gameiro, cu multe goluri atat in Europa League, cat si in Primera Division. Cota sa pentru gol marcat in Finala: 2,70 la Unibet. De cealalta parte, englezii au propria lor vedeta "responsabila" cu golurile, in persoana lui Sturridge. O idee de pariere pentru senzatii tari, insa cu sansa relativ mare de succes ar fi pariul pe situatia in care starul celor de la Liverpool deschide scorul - cora 5,40.

 

Totul pentru atac. Insa dupa pauza!

"Cifrele arata ca in Europa League atat Sevilla, cat si Liverpool, mizeaza pe atac... dupa pauza!", subliniaza Ilie Dumitrescu. Astfel, in repriza a doua Sevilla a marcat 65% din totalul golurilor, iar Liverpool chiar mai mult: 77%. Rezulta si o idee de pariere: ambele echipe marcheaza in repriza a doua, cota 3,65. "Va asigur ca Unibet are cele mai bune cote pentru acest pariu", incheie cunoscutul analist.

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează