GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Răzvan Lucescu reia drumul spre titlu în campionatul miliardarilor!

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 19:53 / Actualizat marti, 04 august 2020 19:57

După pauză de aproape 5 luni, fotbalul se reia și în prima ligă din Arabia Saudită, campionatul în care Răzvan Lucescu a devenit idol în timp record, după triumful din finala Ligii Campionilor Asiei. Înainte de întrerupere, Al Hilal era lider, la 6 puncte distanță de locul secund, ocupat de rivala Al Nassr, exact echipa pe care o va întâlni în prima etapă de după restart. Găsești aici oferta completă pe meciurile din campionatul Arabiei Saudite!

Come back direct cu „El Clasico de Arabia Saudită!”

Cele două cluburi din Riad sunt și cele mai titrate din Arabia Saudită. Al Hilal are 15 titluri, în timp ce Al Nassr, actuala campioană, și-a trecut în cont 9 triumfuri. 8 etape au mai rămas de disputat până la finalul sezonului, iar o victorie a lui Răzvan Lucescu în derby-ul capitalei ar putea însemna desprinderea decisivă către al 16-lea campionat câștigat. 

Supergolgheterul a rămas lângă Răzvan

În pauza forțată de pandemia de coronavirus, Răzvan Lucescu a primit și o veste excelentă. Cel mai bun fotbalist al echipei și-a prelungit cu încă două sezoane contractul. Bafetimbi Gomis, care va împlini 35 de ani în această săptămână, a fost convins să rămână la Al Hilal. E drept, nici salariul pe care îl va primi francezul în fiecare an nu este unul mic: 7,1 milioane de euro. Venit în vara lui 2018 de la Galatasaray, Gomis a marcat 54 de goluri în cele 74 de partide jucate pentru deținătoarea Ligii Campionilor Asiei, reușind și 10 pase decisive.  Deschide cont la Superbet, superdistrează-te și obține Bonusul De Bun Venit!

Derby pe muchie de cuțit

O victorie cu Al Nassr ar face mai ușoară misiunea echipei lui Răzvan Lucescu în drumul spre titlu, însă meciurile dintre cele mai importante echipe din Riad au fost întotdeauna dueluri aprinse. Derby-ul de miercuri se va disputa fără spectatori, pe giganticul stadion King Fahd. Al Hilal caută și revanșa pentru meciul din tur, când a suferit singura înfrângere din acest sezon. Pe 27 octombrie, Carlos Eduardo deschidea scorul pentru gazde, dar Al Nassr întorcea rezultatul în repriza secundă și se impunea cu 2-1.  Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România și descoperă-i toate beneficiile.

Cel mai bun atac, împotirva celei mai bune apărări

Înainte întâlnirii cu rivala sa, trupa lui Lucescu junior are cel mai bun atac din campionat, cu 52 de goluri, 14 dintre acestea fiind reușite de Bafetimbi Gomis. Francezul nu este însă cel mai prolific jucător din Saudi Professional League. Atacantul lui Al Nassr, Hamdallah, a ajuns la 18 reușite în acest sezon. De altfel, marocanul a și marcat ambele goluri ale victoriei din tur. Al Nassr are cea mai bună defensivă, una care a cedat de numai 16 ori. Se anunță așadar un meci perfect pentru pariat și live. Partida e programată miercuri 5 august de la ora 21:00. Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal are 6 puncte avans, un ecart pe care dacă și-l extinde, e greu de crezut că mai poate fi ajunsă.

Bonusul de Bun Venit Online îți poate fi de folos în orice competiție sportivă ai nevoie de el!

Da. La Superbet.ro plecarea în aventura transformării informației, experienței, inspirației și pasiunii tale pentru sport și jocurile de cazinou în câștig presupune și un bonus substanțial. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei și pe care îl primești la primele tale trei depuneri! Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde a revenit Pariul Șansă!

 #PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Liga Europa trebuie să aibă o regină! A doua competiție intercluburi a planetei se reia miercuri! Pariază la Superbet pe rundele finale!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează