GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeciul starurilor! Poate echipa lui Giannis să oprească hegemonia echipei lui LeBron?

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2023 11:51 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 11:51

Luni, de la 02:30 se joacă meciul superstarurilor din baschetul nord-american. Un eveniment de vis în care echipa condusă de LeBron se va înfrunta pe parchetul Vivint Arena din Salt Lake City (Utah) cu echipa condusă de Giannis.

LeBron e pe Everest: a bătut recordul all time de puncte marcate în NBA săptămâna trecută, un record care fusese preluat de Kareem Abdul-Jabbar în urmă cu 39 de ani și lăsat la retragere (acum 35 de ani) la un nivel ce părea de neegalat, darămite de netrecut: 38387 puncte. Dar LeBron l-a depășit și acum vrea să bifeze a 6-a victorie consecutivă în meciul starurilor.

King James și-a mai condus de două ori echipa în meciuri victorioase contra selecționatei grupată în spatele lui The Greek Freak. A fost 178-164 în 2019 și 157-155 în 2020! Tot LeBron și ai săi au câștigat și celelalte 3 evenimente în care se confruntă superstarurile, având un run de 5 victorii din 5 posibile!

Acum se anunță încă un meci cu peste 300 de puncte între jucătorii votați de zeci de milioane de americani, pentru a fi prezenți în această confruntare titanică. Pot oare Giannis și ai lui să stopeze această serie verde a lui LeBron & Co?

Prinde acum cele mai bune cote pentru rezultat final, total puncte și MVP în meciul All Stars.

Din nou, accidentările au măcinat cele două superselecționate. Echipa lui Giannis l-a pierdut pe Kevin Durant, locul lui KD în prima rotație fiind luat de Joel Embiid. Steph Curry și Zion Williams sunt accidentații din echipa lui LeBron.

Echipa Giannis va începe cu Kyrie Irving (Dallas), Donovan Mitchell (Cleveland), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), Embiid (Philadelphia) și Jayson Tatum (boston).

Pe bancă vor fi Jaylen Brown (Boston), DeMar DeRozan (Chicago), Tyrese Haliburton (Indiana), Jrue Holiday (Milwaukee), Julius Randle (New York), Bam Adebayo (Miami), Pascal Siakam (Toronto).

Favoriții, echipa lui LeBron și gașca decisă prin vot să-i fie alături vor începe cu următorul prim 5: Luka Doncic (Dallas), Ja Morant (Memphis). Nikola Jokic (Denver), LeBron (Los Angeles) și Lauri Markkanen (Utah). 

Pe bancă vor fi Shai Gilgeous Alexander (Oklahoma), Damian Lillard (Portland), Paul George (Los Angeles), Jaren Jackson Jr. (Memphis), Domantas Sabonis (Sacramento), Anthony Edwards (Minnesota), De’Aaron Fox (Sacramento).

45 selecții/prezențe în All Star pentru echipa lui Giannis, care are un singur debutant: Tyrese Haliburton.

5 debutanți în echipa lui LeBron (Markkanen – care va fi și parte din prima rotație, Shai, Jackson Jr, Edwards, Fox), dream team care adună 48 de prezențe/selecții în All Star.

Se anunță un meci spectaculos, posibil cel mai spectaculos din acest deceniu: debutanții vin cu acel teribilism care garantează spectacolul și imprevizibilul, consacrații vor să demonstreze că sunt în continuare capabili să zboare.

Meciul e în direct pe site-ul și aplicația Superbet, în noaptea de duminică spre luni, începând cu ora 02:30! Instalează gratuit aplicația Superbet, setează-ți profilul SuperSocial și copiază direct din chatul evenimentului, biletele de pariuri care te conving să le joci și tu!

Hai în SuperSocial pentru a cunoaște pasionații de pariuri (inclusiv de pariuri pe baschet)

Go Super cu experiența de parior, alături de superstarul industriei de betting & gambling, Superbet, coechipierul care te pune mereu în valoare, atâta timp cât joci responsabil!

 

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi cum obții azi tricoul lui U Cluj cadou, pentru primul tău pariu pe Superbet.ro

Start în cursa pentru noile premii SuperClub: Dacia 1300 electrică, plus 28 lingouri de aur

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează