GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  LUX

Adrian Marțian, omul de afaceri aflat la cuțite cu Adi Mutu, se laudă cu cel mai scump apartament din Cluj » Iată cum arată locuința de 590.000 euro

Adrian Marțian deține cel mai scump apartament din Cluj // sursă foto: captură YouTube @ Clujust
Adrian Marțian deține cel mai scump apartament din Cluj // sursă foto: captură YouTube @ Clujust

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 16:56

Omul de afaceri Adrian Marțian, care a diverse legături cu fotbalul, deține cel mai scump apartament din Cluj, evaluat la 590.000 de euro.

Apartamentul are 175 metri pătrați și este dotat cu piscină și saună interioare, scrie Gazeta de Cluj. Locuința este poziționată în cartierul „Bună Ziua”, într-un bloc cu 4 etaje, și este compusă din două dormitoare, două băi, un living room uriaș, o bucătărie și piscină.

Una dintre încăperi conține o piscină, un șemineu și o saună. Piscina este prevăzută cu o „cascadă”. În videoclipul postat pe canalul de YouTube al Clujust, omul de afaceri face turul luxosului său apartament:

Adrian Marțian, finanțator la UTA și în negocieri pentru a cumpăra Dinamo

Adrian Marțian a fost finanțator la UTA și s-a aflat în discuții pentru cumpărarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere, iar Ionuț Negoiță se chinuie și astăzi, la câteva luni distanță, să vândă clubul alb-roșu. 

La cuțite cu Adi Mutu

Adrian Marțian este și fost partener de afaceri cu Adrian Mutu (41 de ani), actual selecționer al echipei naționale de tineret a României. Cei doi au încercat să pornească o afacere împreună și să devină proprietarii unei fabrici biodiesel, în Italia, însă relația dintre aceștia s-a deteriorat și au ajuns să se înfrunte la tribunal.

De fapt, Marțian a dezvăluit că Adrian Mutu ar fi încercat să îl asasineze! „Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus «gata de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”, a spus acesta.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri de actualitate:

„Cutremur” în Liga 1: 6 echipe nu mai vor să joace play-out-ul! Cerere OFICIALĂ către LPF

Veste bună pentru pariori » Se redeschid casele de pariuri

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează