GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  LPF

„Asta e pensia, mi-am asigurat bătrânețea”. Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 09:11 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 13:23

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a spus în direct ce pensie câștigă de la statul român. 

„Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.

Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiilor și nepoților mei.

Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

„Asta e pensia, mi-am asigurat bătrânețea”. Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față
Dumitru Dragomir

Pe cine mizează Dumitru Dragomir să conducă fotbalul românesc: „E tare de tot!”

Fostul șef al LPF a numit o listă cu potențiali înlocuitori ai lui Gino Iorgulescu, actualul președinte. Printre numele alese de Dragomir se numără Ciprian Marica, Gică Popescu, Valeriu Argăseală și Dani Coman.

„Avem destui care pot fi președinți la LPF. Poate fi Marica, care e un tip foarte elevat și cizelat. Mai e și Gică Popescu, care e încă tânăr. Vă mai spun un om serios: Valeriu Argăseală. El a putea conduce cu ușurință Liga Profesionistă de Fotbal. Dar nu cred că-l lasă Gigi să plece. Aș mai spune că și Florin Prunea ar putea să conducă. Nu e băiat prost deloc. Și mai e unul care poate conduce Liga și FRF în același timp: Dani Coman. E tare de tot”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

„Nicio șansă!” » Dragomir știe ce se va întâmpla cu Dinamo în acest sezon: „Rețineți ce spun!”

Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
temujin
temujin  •  01 Noiembrie 2023, 10:37

În dimineața aceasta am citit articolul și am realizat de ce nu am putut avea un somn liniștit azi-noapte: mă frământa gândul ca nu știu ce pensie are Dragomir. Mulțumită gsp și implicit jurnalistului David Marinescu la noapte voi dormi liniștit

imgb
imgb  •  01 Noiembrie 2023, 02:40

Corleone...Esti doar un vagabond batrin si ai inca ceva noroc !...sa vedem inca cit !...

borabora
borabora  •  31 Octombrie 2023, 23:17

Cred ca ne ia de prosti. Ce impozite a platit pentru firme nu are nici o legatura cu pensia de la stat. La calculul pensiei se calculeaza pumclctele dupa CAS-ul platit luna de luna ca salariat. Ori daca marele palavragiu Mitica ne abureste ca ia pensie de 20 mii lei de la stat ia pentru ca a lucrat pentru Politie si Securitate inainte de 90' , pentru ca a fost in Parlament vreo 4 ani deci are si o speciala si mai ales pemtru ca a cotizat CAS cand a fost presedinte la Liga.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează