GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MESAJ

GALERIE FOTO Iker Casillas, cu gândul la Sara Carbonero în ultima zi din 2023 » Gestul fostului portar

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 16:55 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 18:03

Iker Casillas (42 de ani) încheie anul 2023 cu gândul la fosta soție, Sara Carbonero (39 de ani).

Fostul portar spaniol și jurnalista de sport s-au despărțit în 2021, după o relație de 11 ani și o căsătorie care durat 5 ani. 

+27 FOTO

Cei doi au doi băieți împreună, iar de la despărțire au arătat de mai multe ori că au rămas în relații bune, Iker fiind alături de ea în momentul în care a avut din nou probleme de sănătate.

Iker Casillas, cu gândul la Sara Carbonero

În ultima zi a anului 2023, Iker a arătat din nou că este alături de Sara. Legenda lui Real Madrid a distribuit postarea Sarei de pe Instagram, în care jurnalista spunea că „Am 365 de zile în față și fac o promisiune: voi fi fidelă lucrurilor care mă fac să trăiesc în liniște”.

Iker Casillas, mesaj emoționant de ziua fostei sale soții

La începutul anului, Iker nu a uitat-o pe Sara, deși erau separați de mai bine de un an. Fostul portar a postat o fotografie cu Sara pe contul lui de Instagram și a avut un mesaj emoționant pentru aceasta.

„Pentru unii sunt vise care s-ar putea împlini, pentru alții sunt vise împlinite. Bucură-te, chiar dacă vreo furtună încearcă să-ți răscolească drumul.  Înainte, cu viteză maximă! Felicitări, femeie, pentru încă un an în care să-i uiți pe cei anteriori”, a scris Iker.

Iker Casillas, 39 de ani, și Sara Carbonero și-au separat drumurile în 2021, după o frumoasă poveste de iubire de 11 ani. Fostul mare portar spaniol și jurnalista au doi băieți, Martín şi Lucas, și au trecut prin probleme grave de sănătate. Iker, un infarct miocardic în mai 2019, Sara urmează și acum un tratament pentru o tumoră ovariană, recidivată după cancerul de-acum doi ani.

+27 FOTO

Citește și: 

„Pentru tine!” » Ce a făcut Drăgușin imediat după golul marcat cu Inter
GENOA
„Pentru tine!” » Ce a făcut Drăgușin imediat după golul marcat cu Inter

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  31 Decembrie 2023, 19:26

Frumos. Matur. Educat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează