SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CALIFICĂRI

Rosberg, în pole-position la Marele Premiu din Singapore! Cum arată grila de start

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 19:21

Nico Rosberg va porni de pe prima poziție a grilei de start în Grand Prix-ul de la Marina Bay. Germanul l-a surclasat cu mai mult de jumătate de secundă pe Daniel Ricciardo, având un timp de 1 minut și 42.584 de secunde.

"Au fost cele mai bune trei tururi din cariera mea”, a declarat germanul la conferința de presă de după sesiunile de calificări. Aflat la numai două puncte în urma lui Lewis Hamilton în clasamentul general, Rosberg este în cursa pentru cea de-a treia victorie consecutivă, după cele de la Spa Francorchamps și Monza.

Colegul său de la Mercedes va porni de pe poziția a treia a grilei de start, fiind urmat de Max Verstappen, respectiv Kimi Räikkönen.

Scuderia Ferrari nu are cel mai grozav week-end, coechipierul lui Räikkönen, Sebastian Vettel, fiind nevoit să pornească de pe ultimul loc, după un defect la bara antiruliu în prima sesiune de calificări.

Este pole position-ul cu numărul 29 pentru Rosberg, în timp ce cursa de mâine, programată de la ora 15:00 și televizată de Dolce 2, DigiSport, va fi cea cu numărul 200 din cariera germanului.

Grila de start în Singapore:

sursa: foxsports.com

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  17 Septembrie 2016, 20:16

Maine castiga Lewis!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează