INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Granzii din Spania se luptă pentru semnătura unui nou talent turc » Barcelona vrea să-i pună o clauză de un miliard

Barcelona și Real Madrid se luptă pentru semnătura lui Arda Guler. Foto: Imago Images
Barcelona și Real Madrid se luptă pentru semnătura lui Arda Guler. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 15:09 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 15:09

Barcelona l-a trimis pe directorul sportiv Deco la Istanbul ca să perfecteze transferul lui Arda Guler (18 ani), legitimat la Fenerbahce. Oferta blaugrana este de 23 de milioane de euro plus 10 milioane bonusuri. Real contraatacă prin Roberto Carlos, emisarul Madridului, care e gata să achite clauza de 17,5 milioane.

Concurență foarte mare pentru Arda Guler. Mijlocașul ofensiv de 18 ani se află pe radarul multor echipe puternice din Europa, dar cel mai aproape de a-l transfera sunt Barcelona și Real Madrid. Granzii Spaniei se întrec în oferte și sunt gata să liciteze sume și peste clauza de reziliere a turcului de la Fenerbahce, cifrată la 17,5 milioane de eiuro, 

Cotidianul turc Fanatik scrie despre propunerea campioanei din La Liga, 23 milioane de euro plus 10 milioane ca bonusuri de performanță, aproape dublu cât clauze de reziliere. Barca i-ar puna și o clauză de un miliard de euro!

Decizie complet surprinzătoare: UEFA a mutat Sheriff - Farul la Tiraspol!
SHERIFF - FARUL
Decizie complet surprinzătoare: UEFA a mutat Sheriff - Farul la Tiraspol!

Barcelona îi oferă lui Arda Guler un contract până în 2028

Catalanii l-au trimis la Istanbul pe Deco, scouterul clubului blaugrana, însoțit de Mateu Alemany, directorul sportiv, cu misiunea de a-l convinge pe el și familia lui să pună semnătura pe contractul de 5 ani pregătit de Barca. 

„Este un jucător foarte tânăr, pe care departamentul nostru de scouting îl urmărește de multă vreme. E adevărat că Guler este curtat și de Sevilla și alte cluburi mari din Europa, însă noi deja negociem”, explică președintele Joan Laporta în Mundo Deportivo, ce mai notează că impresiile vizitei în Turcia au fost pozitive.

La Liga ne permite să facem transferuri pentru sezonul următor. Arda Guler a stârnit și interesul unor echipe din Premier League, însă noi încercăm să finalizăm transferul, cât mai repede posibil. 

- Joan Laporta, președintele Barcelonei

Roberto Carlos acționează pentru Real Madrid

Și Real Madrid îl dorește pe Guler și a anunțat că este oricând gata să-i achite clauze de reziliere. Roberto Carlos, fostul fundaș brazilian al grupării blanco fiind emisarul trimis de Florentino Perez. Cotidianul AS a dezvăluit care e propunerea Madridului, 17,5 milioane sumă fixă, de plătit în două rate și 4,3 milioane bonusuri de perfornanță și alte comisioane.

8 cluburi din Europasunt gata să achite clauza de reziliere a lui Arda Guler, de 17,5 milioane E, Barcelona, Real Madrid, PSG, Man. United, Arsenal, Dortmund, Benfica și Ajax

Citește și:

Luptă aprigă pentru semnătura lui Tătărușanu! Un club nou a intrat pe fir și e aproape să bată palma cu Ciprian

Cel mai bun jucător al viitorilor adversari ai României are acord cu Tottenham

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează